OnePlus 5T – Some kind of monster
OnePlus 5T
Au trecut mai bine de 5 ani de cand testez smartphone-uri si cred ca am vazut destul de multe in acest timp, de la Vodafone Smart la Galaxy Note 8, de la Ginger Bread la Oreo, de la 500 RON si pana la 4500 RON. In fond, mi-au trecut prin mana 99 de smartphone-uri pana in acest moment, prin urmare am decis ca numarul 100 sa fie rezervat unui smartphone cu adevarat special.
Vedeti voi, cu totii avem un brand preferat, sau un model de suflet, dar un review-er nu poate lasa asta sa ii intunece judecata. In fond, preferinta pentru un brand sau un model anume este una, iar comparatia acestuia cu oferta concurentei este alta. Cu toate acestea, cred ca i-am admirat cu totii pe cei de la Samsung in ultimii ani, pentru fermitatea prin care si-au asumat rolul de lider de piata, la fel cum i-am admirat pe cei de la Huawei pentru progresul incredibil inregistrat in ultimii ani, care i-a propulsat direct pe locul 2 in topul celor mai mari producatori de smartphone-uri din lume.
Mai mult decat atat, de-a lungul timpului am admirat diverse modele de smartphone-uri, care s-au remarcat printr-un excelent raport calitate / pret, printr-o camera de exceptie sau printr-un design care pur si simplu ne-a lasat fara cuvinte. Nu cred ca este greu de inteles de ce, pentru mine, unul dintre cele mai interesante brand-uri in ultimii ani se numeste OnePlus, un producator care s-a impus printr-o reteta simpla, dar ingenioasa.
In momentul in care combini hardware de cel mai inalt nivel cu un pret mediu si o strategie de marketing care ar trebui sa existe cu siguranta in orice manual de profil, obtii o adevarata legenda, precum si o cohorta de fani, raspanditi pe toate meridianele globului. Motiv pentru care am si testat OnePlus One, in 2014, urmat de OnePlus 3, in 2016. Si dupa cum va puteti inchipui, am fost profund impresionat de ce ofereau cei de la OnePlus, in ambele cazuri.
Pentru cei pasionati de subiect, cu o saptamana in urma, pe 21 Noiembrie, compania din Hong Kong a lansat oficial noul flagship, pe numele sau OnePlus 5T, la ~6 luni de la lansarea modelului OnePlus 5, reeditand strategia aplicata cu un an in urma in cazul duetului OnePlus 3 / OnePlus 3T. Daca in cazul acestuia discutam despre diferente la capitolul chipset sau camera frontala, in cazul tandemului 5 / 5T discutam despre o alta diagonala (6.01″ vs 5.5″), similar oarecum cu ceea ce am vazut in cazul Galaxy S8 / S8+.
Asa cum v-am obisnuit, telefonul s-a lansat marti la nivel global, vineri a intrat in posesia noastra, iar astazi a venit momentul sa vedem cum s-a comportat OnePlus 5T in suita de teste LAB501. Am fi facut-o mai devreme, dar am avut alte componente de testat intre timp si in plus, placerea utilizarii unui astfel de monstru merita savurata cel putin cateva zile. Pentru ca da, va spun din start, OnePlus 5T este un monstru!
Comentarii
Colegu redactor, penultimul paragraf de la concluzii – modemul e LTE nu LET; numai bine!
După un One Plus 5, care nu avea nimic special, nici măcar prețul, uite ca au revenit. Și de data aceasta se pare ca le-a ieșit.
Pingback: Review - OnePlus Nord - next lab501