lab501.ro

OnePlus 5T – Some kind of monster

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 29 November, 2017.

Constructie si dotari

 
Indiferent daca veti utiliza husa inclusa in pachet, sau veti opta pentru o alta versiune disponibila pe site-ul OnePlus, recomandarea mea ar fi sa utilizati neaparat o husa. Spun asta pentru ca telefonul este absolut superb, insa grosimea redusa a unibody-ului construit din aluminiu anodizat iti lasa o senzatie de nesiguranta, ca si cum ai putea oricand sa scapi telefonul din mana.

In momentul de fata, OnePlus 5T este disponibil intr-o singura culoare (Midnight Black), insa acest lucru conteaza prea putin din punctul meu de vedere, pentru ca design-ul se ridica la cel mai inalt nivel, iar latura frontala este dominata oricum intr-o proportie mai mare de 80% de catre display. De altfel, acesta este motivul pentru care senzorul de amprente este pozitionat acum pe latura din spate, unde il veti gasi intuitiv cu degetul aratator.

Pe latura inferioara gasim difuzorul, conectorul USB 3.1 Type-C, microfonul principal si jack-ul audio, butonul power este pozitionat pe latura din dreapta, sub tavita SIM-urilor, in timp ce butoanele volum +/- si slider-ul clasic OnePlus sunt pozitionate pe latura din stanga. Pe latura din spate gasim cele doua camere principale, microfonul secundar, dual-flash-ul si senzorul de amprente.

Per total, OnePlus 5T este o opera de arta, imbinarea intre aluminiu si sticla fiind demna de orice flagship al zilelor noastre. Singurul aspect care afecteaza senzatia in timpul utilizarii, asa cum spuneam si ceva mai devreme, este raportul dimensiuni / grosime, care se rezolva prin utilizarea unei huse.

 

 

Comentarii

2 comentarii la: OnePlus 5T – Some kind of monster

  1. sandru a scris pe:

    Colegu redactor, penultimul paragraf de la concluzii – modemul e LTE nu LET; numai bine!

  2. Ionutz a scris pe:

    După un One Plus 5, care nu avea nimic special, nici măcar prețul, uite ca au revenit. Și de data aceasta se pare ca le-a ieșit.

Lasa-ne un comentariu: