lab501.ro

OnePlus 5T – Some kind of monster

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 29 November, 2017.

Camera – imagini

 
Din pacate, exista si dezavantaje in momentul in care incerci sa testezi un telefon cat mai aproape de momentul lansarii si anume faptul ca esti conditionat de vreme in momentul in care testezi camera. OnePlus 5T a “beneficiat” de pe urma unora dintre cele mai mohorate zile posibile din Bucuresti in ultimele saptamani, fiind testat in conditii foarte grele. Totusi, chiar daca nu obtinem imagini spectaculoase in acest tip de zile, analiza tehnica este chiar mai facila, orice slabiciune iesind imediat la iveala.

Asa cum va povesteam la capitolul specificatii, OnePlus 5T este dotat cu doua camere (16+20MP), la fel ca si OnePlus 5. Desi avem de-a face cu aceiasi senzori Sony, de aceasta data ambele camere sunt dotate cu obiective cu o lungime focala identica (27mm), spre deosebire de cazul lui OnePlus 5, unde senzorul de 20MP era cuplat cu o lentila cu focala lunga. Aceasta decizie a fost luata pentru a imbunatati calitatea imaginilor in conditii de iluminare slaba. Cum nu am testat OnePlus 5, nu pot estima cum se descurca 5T fata de acesta, dar ce este clar din imaginile surprinse de noi este faptul ca OnePlus 5T se descurca admirabil in orice situatie, atat latitudinea de expunere cat si reproducerea culorilor si puterea de separatie a obiectivelor fiind la inaltime.

Desigur, parca avem senzatia ca suntem fix cu jumatate de pas sub Galaxy S8 sau Note 8, dar simpla comparatie cu acesti monstrii ne ofera o idee despre unde se pozitioneaza OnePlus 5T, adica acolo sus, in teritoriul flagship-urilor cu preturi astronomice. Exista probabil cateva smartphone-uri dotate cu o solutie mai performanta la capitolul camera, dar discutam despre cateva smartphone-uri, iar diferenta este minora, din punctul meu de vedere.
 

 

 

Camera – video

 

 

 

Comentarii

2 comentarii la: OnePlus 5T – Some kind of monster

  1. sandru a scris pe:

    Colegu redactor, penultimul paragraf de la concluzii – modemul e LTE nu LET; numai bine!

  2. Ionutz a scris pe:

    După un One Plus 5, care nu avea nimic special, nici măcar prețul, uite ca au revenit. Și de data aceasta se pare ca le-a ieșit.

Lasa-ne un comentariu: