lab501.ro

OnePlus 5T – Some kind of monster

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 29 November, 2017.

Autonomie

 

Asa cum stiti, testam autonomia atat cu ajutorul testelor sintetice, cat si in practica. Primul scenariu testat este intotdeauna cel in care folosim device-ul in mod normal: ascultam muzica, ne uitam la videoclipuri pe Youtube, ne jucam, stam destul de mult pe net, utilizam aplicatiile de social media (G+, Facebook) si nu in ultimul rand folosim camera foto/video, toate acestea cu luminozitatea setata la 100%. Desi acest scenariu are un nivel de repetabilitate egal cu zero este totusi relevant pentru un utilizator de tableta, deoarece fiecare isi cumpara device-ul pentru a-l utiliza, nu pentru a rula teste sintetice de baterie.

Al doilea scenariu este cel in care folosim aplicatia LAB501 Battery Life pentru a testa autonomia in doua situatii cu un nivel foarte ridicat de repetabilitate, mai precis rularea unui film 720p, respectiv rularea unui joc.

In zilele noastre, un acumulator de 3300mAh nu este ceva iesit din comun. Cu toate acestea, combinatia intre un display AMOLED cu rezolutie “doar” 1080p, un acumulator suficient de generos si o optimizare software pe masura are ca efect o autonomie care face de rusine chiar si modelele de varf de la Samsung si Huawei, mai ales la capitolul gaming. OnePlus 5T poate rezista doua zile departe de priza, poate rula 15 ore de material video sau 10 ore de jocuri. Now that is what I call a monster!

 

Comentarii

2 comentarii la: OnePlus 5T – Some kind of monster

  1. sandru a scris pe:

    Colegu redactor, penultimul paragraf de la concluzii – modemul e LTE nu LET; numai bine!

  2. Ionutz a scris pe:

    După un One Plus 5, care nu avea nimic special, nici măcar prețul, uite ca au revenit. Și de data aceasta se pare ca le-a ieșit.

Lasa-ne un comentariu: