lab501.ro

Review – MSI GS65 Stealth Thin 8RF

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 25 May, 2018.

Concluzii

 
Si uite asa, dragii mei, am testat si primul notebook dotat cu un procesor cu 6 nuclee si 12 fire de executie ajuns in laboratorul nostru si trebuie sa recunoastem ca am fost impresionati de performantele sale. Noua generatie de procesoare Coffee Lake mobile reprezinta cu siguranta un pas inainte pentru pasionati, acestea oferind performante similare cu ceea ce putem vedea in momentul de fata in segmentul desktop. Sporul de performanta fata de generatia anterioara este semnificativ, in conditiile in care nu putem discuta despre un consum mai ridicat.

Prin urmare, MSI GS65 Stealth Thin 8RF este unul dintre cele mai puternice notebook-uri testate de noi pana in momentul de fata, iar faptul ca discutam despre un notebook usor si subtire este cu adevarat impresionant. Desigur, intotdeuna pot fi aduse imbunatatiri, cum ar fi prezenta unui card reader sau un profil ceva mai agresiv pentru ventilatoare, insa, per total, avem de-a face cu un notebook foarte performant, atat pentru lucru cat si pentru jocuri, intr-un format elegant.

Fiind vorba despre un notebook high-end, cei de la MSI nu s-au rezumat la a utiliza un procesor si o placa video puternice, fiecare aspect fiind tratat cu seriozitate. Astfel, avem de-a face cu o solutie de stocare rapida, o tastatura de calitate, dotata cu iluminare RGB configurabila per-key, un display cu contrast ridicat, o buna reproducere a culorilor si o rata de refresh de 144Hz, o durata de viata a bateriei ridicata si o solutie software completa care ne permite personalizarea tuturor aspectelor importante. Desigur, nu am mai insitat asupra MSI Dragon Center, MSI True Color si SteelSeries Engine 3, deoarece acestea au fost tratate in detaliu aici.

Desigur, un notebook puternic, usor si subtire vine cu un pret pe masura, MSI GS65 Stealth Thin 8RF fiind disponibil in magazine pentru ~ 11498 RON. Totusi, pentru aceasta suma primim performanta unui desktop modern intr-un format compact, ceea ce reprezinta o realizare tehnica impresionanta, din punctul meu de vedere.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – MSI GS65 Stealth Thin 8RF

Lasa-ne un comentariu: