lab501.ro

Review – MSI GE73VR 7RF Raider

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 30 December, 2017.

MSI GE73VR 7RF Raider

 
Va povesteam in review-ul lui Huawei Mate 10 Pro ca am testat in total 10 smartphone-uri in 2017, concentrandu-ne pe cele mai interesante modele. Ei bine, la capitolul notebook-uri am fost ceva mai harnici, reviewul pe care il cititi astazi avand ca protagonist al 15-lea notebook testat de noi in 2017. Am testat 5 notebook-uri din portofoliul Lenovo, 4 notebook-uri Acer, 4 notebook-uri MSI (incluzand modelul de fata) si nu in ultimul rand 2 modele Clevo, in incercarea de a va oferi informatii cat mai complete si cat mai variate. Daca la capitolul smartphone-uri am incheiat anul cu un model de top, la capitolul notebook-uri am decis ca nu ar strica sa testam un model la fel de interesant, mai precis un model special din gama de gaming a celor de la MSI.

De ce spun special? Ei bine, nu… nu datorita procesorului sau placii video, de exemplu. Combinatia Core i7 7700HQ + GTX 1070 va este binecunoscuta deja si nu mai are secrete pentru voi. Atunci, daca nu din acest motiv, de ce ar fi MSI GE73VR 7RF Raider special? Ei bine, pentru ca este un adevarat desktop replacement pentru gameri si nu ma refer la “notebook de gaming” in sensul ca este colorat si are o placa video GTX. Configuratia echilibrata, fara exagerari inutile, este un bun punct de plecare pentru a defini un notebook ca fiind “de gaming”.

Insa in momentul in care ne dorim o experienta de cea mai buna calitate, avem nevoie de ceva in plus… de acele detalii care fac diferenta. Cum ar fi un monitor de 17″ cu o rezolutie Full HD, cu un refresh rate de 120Hz si un timp de raspuns de 3ms. Sau un sistem audio Dynaudio supradimensionat… si… nu in ultimul rand, un sistem de racire capabil sa faca fata componentelor de sub capota. In fond, ar fi pacat sa avem un procesor puternic si o placa video de ultima generatie daca acestea nu ar functiona in majoritatea timpului la frecventele nominale si ar sta in throttle din cauza unui sistem de racire sub-dimensionat, nu-i asa? Am vazut cazuri…

Adaugam in ecuatie si parametrii ca tastatura SteelSeries dotata cu iluminare RGB, configurabila prin SteelSeries Engine 3, posibilitatea de a controla direct performanta sistemului de racire in Dragon Center, sau posibilitatea de a monitoriza toti parametrii importanti ai sistemului in acelasi Dragon Center si obtinem un pachet bine inchegat, gandit cu adevarat pentru gameri, nu pentru a da bine in prezentari de marketing. Suna bine, nu-i asa? Haideti sa vedem cum se prezinta in practica.

 

Comentarii

5 comentarii la: Review – MSI GE73VR 7RF Raider

    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentytwelve_comment' not found or invalid function name in /srv/www/lab/public_html/next/wp-includes/class-walker-comment.php on line 174 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentytwelve_comment' not found or invalid function name in /srv/www/lab/public_html/next/wp-includes/class-walker-comment.php on line 174 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentytwelve_comment' not found or invalid function name in /srv/www/lab/public_html/next/wp-includes/class-walker-comment.php on line 174 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentytwelve_comment' not found or invalid function name in /srv/www/lab/public_html/next/wp-includes/class-walker-comment.php on line 174 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentytwelve_comment' not found or invalid function name in /srv/www/lab/public_html/next/wp-includes/class-walker-comment.php on line 174

Lasa-ne un comentariu: