lab501.ro

MSI Clutch GM41 Lightweight Wireless

Scris de: , in categoria: Periferice, in 22 June, 2021.

MSI Clutch GM41 Lightweight Wireless

 
Cu aproximativ 2 luni in urma va povesteam despre MSI Clutch GM41, pe numele sau complet MSI Clutch GM41 Lightweight, un mouse care ne impresiona prin greutatea redusa, de doar 65g, fara a a utiliza o carcasa perforata. Cu o constructie ambidextra, forma clasica si un senzor de top, MSI Clutch GM41 este un mouse pe gustul nostru, drept urmare am fost curiosi sa vedem cum se comporta versiunea fara fir.

Aceasta se numeste MSI Clutch GM41 Lightweight Wireless si utilizeaza un senzor mai performant, principala diferenta fata de G41 Clutch fiind, evident, functionarea in mod fara fir. Nu in ultimul rand, MSI Clutch GM41 Lightweight Wireless este cu 9 grame mai greu, datorita integrarii unui transmitator wireless.

Desigur, la 74g discutam tot despre un mouse din cale afara de usor, iar faptul ca MSI au reusit sa faca asta in conditiile in care nu au utilizat o carcasa perforata, care nu as putea spune neaparat ca ma atrage, este salutar. In rest, forma a ramas aceeasi, drept urmare MSI Clutch GM41 Lightweight Wireless nu este chiar un mouse complet nou pentru noi.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: