lab501.ro

Review – MSI GE73 Raider RGB 8RF

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 3 July, 2018.

MSI GE73 Raider RGB 8RF

 
In ultimii ani cei de la MSI au luat cu asalt piata notebook-urilor de gaming, incercand sa ofere o gama completa, pentru toate nevoile si buzunarele. Producatorul taiwanez a fost foarte activ in acest domeniu, astfel incat anul trecut v-am prezentat nu mai putin de 4 modele, iar anul acesta MSI au fost primii producatori care au trimis la teste un notebook dotat cu noile procesoare hexa-core din familia Coffee Lake.

Acesta se numea MSI GS65 Stealth Thin 8RF, era dotat cu un procesor Intel Core i7 8750H si o solutie grafica Nvidia GeForce GTX 1070 Max-Q si era gandit pentru cei care isi doresc putere de calcul intr-un format cat mai compact, GS65 Stealth fiind unul dintre cele mai subtiri notebook-uri de gaming testate de noi pana acum.

Pentru cei care isi doresc un notebook replacement, cu un display ceva mai mare si o placa video full power, testam in decembrie MSI GE73VR 7RF Raider, un monstru de 17″ dotat cu un procesor din a 7-a generatie Intel Core, o solutie grafica Nvidia GeForce GTX 1070 si un display Full HD excelent, cu o diagonala de 17.3″, cu o rata de refresh de 120Hz si un timp de raspuns de 3ms.

Ei bine, modelul GE73 a primit anul acesta un update binevenit, in persoana lui MSI GE73 Raider RGB 8RF, care pastreaza sasiul si o parte din dotarile lui GE73VR 7RF si aduce in plus un procesor hexa-core din familia Coffee Lake, precum si o solutie de iluminare RGB extinsa la nivelul capacului. Astfel, daca in cazul modelului anterior beneficiam de iluminare RGB per-key la nivelul tastaturii, de aceasta data si cele doua insertii led de pe capac pot fi controlate dupa bunul plac.

Practic, discutam despre aceeasi platforma (acelasi notebook) cu o serie de modificari la capitolul configuratie si dotari, rezultatul final fiind un notebook de gaming puternic si echilibrat, care poate fi achizitionat pentru 9999 RON. Sa vedem despre ce este vorba.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – MSI GE73 Raider RGB 8RF

Lasa-ne un comentariu: