lab501.ro

MSI Clutch GM70

Scris de: , in categoria: Periferice, in 19 July, 2017.

MSI Clutch GM70

 
Ati observat cu siguranta faptul ca intotdeuna am incercat sa acordam atentia cuvenita tuturor producatorilor, fie ei monstri sacri ai domeniului sau noi intrati pe piata. Iar la capitolul periferice cred ca am facut asta mai mult decat oricand, prezentand uneori nume pe care poate le-ati vazut pentru prima data aici. Ei bine, astazi discutam despre un nou producator de periferice de gaming, care incearca sa ne convinga prin utilizarea celor mai performante tehnologii din domeniu, de la senzorul Pixart PWM 3360 si pana la iluminarea RGB si forma customizabila.

Glumesc, desigur, pentru ca daca MSi sunt intr-adevar un nume nou pe piata perifericelor de gaming, cred ca nu mai au nevoie de nici un fel de prezentare pentru orice pasionat de PC-uri sau de gaming, brand-ul taiwanez situandu-se de ani de zile in avangarda, indiferent daca discutam despre placi video sau placi de baza.

Dar, asa cum ii sade bine oricarui brand care utilizeaza cuvantul “gaming” in titulatura produselor sale, a venit momentul in care un periferic dedicat ajunge la noi in redactie pentru a fi intors pe toate partile, inspectat asa cum trebuie si trecut prin ochiul critic al monstrului. Iar asta se intampla cu un mouse, pe numele sau MSI Clutch GM70, anuntat in urma cu mai putin de 3 saptamani. Deh… ne miscam repede.

De obicei, in momentul in care un brand consacrat intra pe o piata noua, in sfera periferice de gaming, vom avea de-a face cu doua situatii. Fie este vorba despre un monstru sacru care va deveni in curand sinonim cu domeniul (Corsair, Creative), fie este vorba despre produse overpriced care incearca sa ia ochii prin zeci de dotari, fara a incorpora cea mai performanta tehnologie (de exemplu Asus). Prin alegerea senzorului PWM 3360, utilizat in aceasta forma pe modele ca Steelseries Rival 700, Steelseries Rival 500, Corsair M65 Pro, Creative SoundBlasterX Siege M04, sau intreaga gama moderna Logitech in forma exclusiva 3366 (G303, G502, G900, G Pro, G403), cei de la MSi incearca sa ne arate ca fac parte din prima categorie.

Si noi am fi tentati sa ii credem pe cuvant, dar un mic defect denumit deformatie profesionala ne impinge sa testam produsul si sa tragem concluzia ulterior. Pentru ca si forma, suportul software sau implementarea senzorului conteaza. Asa ca haideti sa trecem la treaba si sa vedem de ce este capabil MSI Clutch GM70.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: