lab501.ro

MSI Clutch GM70

Scris de: , in categoria: Periferice, in 19 July, 2017.

Constructie

 
Primul lucru pe care as vrea sa il subliniez la capitolul constructie este faptul ca MSI Clutch GM70 este primul mouse gandit pentru priza de tip claw cu care eu m-am inteles fara probleme. Nu pot sa spun ca imi dau seama de ce, dar desi apreciez in mod normal mousii cu priza de tip palm, utilizand asa ceva de peste 10 ani de zile, cumva am reusit sa ma adaptez foarte rapid utilizarii unei prize de tip claw alaturi de MSI Clutch GM70.

Fiind vorba despre un mouse modular, avem la dispozitie 4 moduri diferite de configurare pentru prizele laterale, respectiv 2 tipuri de capace pentru latura superioara, rezultand in 8 forme diferite. MSI Clutch GM70 este un mouse ambidextru, prin urmare poate fi configurat atat pentru dreptaci cat si pentru stangaci, fiind dotat cu cate doua butoane identice pe ambele laturi in acest scop.

Pe latura superioara gasim cele 4 butoane clasice (left click, right click, scroll si butonul cu ajutorul caruia ajustam sensibilitatea). MSI Clutch GM70 este dotat cu 3 zone ilumitate RGB, mai precis logo-ul din partea din spate precum si doua bare dispuse sub butoanele principale. Parca pentru a merge impotriva curentului, rotita de scroll nu este iluminata.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: