lab501.ro

MSI Clutch GM70

Scris de: , in categoria: Periferice, in 19 July, 2017.

Concluzii

 
Am utilizat MSI Clutch GM70 timp de o saptamana (si il utilizez si acum) atat in modul wireless cat si in modul wired. Cu forma m-am obisnuit imediat, iar precizia si calitatea senzorului le-am simtit de la prima utilizare. Totusi, in acest caz mentiunile producatorului nu trebuie ignorate. Cei de la MSI mentioneaza faptul ca modul wireless este gandit pentru utilizarea in modul office, in timp ce, pentru gaming este recomandat modul wired.

Ei bine, producatorul are dreptate. In modul wired avem de-a face cu un mouse high-end, rapid si precis, in cazul caruia singurul aspect care m-a deranjat au fost cele doua butoane pentru stangaci pe care le mai apas uneori din greseala. In modul wireless insa, exista momente in care mouse-ul “agata”, iar miscarea nu este interpretata de PC decat cateva secunde mai tarziu, ceea ce nu il recomanda pentru jocuri.

Desigur, faptul ca avem la dispozitie si acest mod de utilizare este un plus, mai ales in conditiile in care mouse-ul se incarca concomitent cu utilizarea pe fir in 3-4 ore. Dar pentru gaming, modul wired este obligatoriu! Per total, MSI isi fac intrarea pe aceasta piata intr-un mod corect, cu un produs high-end dotat cu cele mai noi tehnologii, care va avea cu siguranta multi fani.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: