lab501.ro

CeBIT 2012 – MSI arata GUS 2

Scris de: , in categoria: Stiri, in 6 March, 2012.

Vizita la standul CeBIT al MSI nu s-a lasat fara nouatati, una dintre cele mai interesante fiind GUS, o carcasa externa ce poate gazdui o placa grafica desktop. Ce e atat de interesant este ca prin conectarea acesteia la un notebook prin portul thunderbolt adaptorul grafic instalat in GUS preia partea de procesare grafica a notebook-ului.

 

 

Interesant conceptul prezentat de MSI, acesta putand transforma orice notebook cu suport thunderbolt intr-un veritabil laptop de gaming. Nu am vazut cat de mare si puternic va fi adaptorul de curent necesar pentru a-l alimenta pe GUS, insa fiind vorba de o extensie pe care nu o vom folosi ca unitate portabila dimenisunile si greutatea acestuia nu cred ca vor fi un factor de luat in seama. Ce nu au putut inca sa ne confirme cei de la MSI este daca GUS se va vinde alaturi de placa integrata sau alaturi de o carcasa ce permite instalarea oricarei placi grafice.

 

Asteptam cu nerabdare stiri despre pretul la care va fi disponibila pe piata unitatea cat si sa vedem cam de ce performante este in stare sa ne ofere GUS.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: CeBIT 2012 – MSI arata GUS 2

Lasa-ne un comentariu: