lab501.ro

Review – MSI GS65 Stealth Thin 8RF

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 25 May, 2018.

MSI GS65 Stealth Thin 8RF

 
Si iata ca incet, dar sigur, ajungem si la jumatatea anului 2018, Computex-ul ne zambeste strengar de dupa colt, iar noi am testat doar 3 notebook-uri anul acesta. Ei bine, asa cum va povesteam in review-urile anterioare, acest lucru este pe cale sa se schimbe, deoarece o intreaga familie de procesoare Intel si-a facut aparitia pe piata in ultimele luni si primele modele disponibile in retail incep sa ne faca cu ochiul din magazine.

Un astfel de exemplu este si MSI GS65 Stealth Thin 8RF, un notebook de gaming in format subtire, dotat cu un procesor Intel Core i7 8750H si o placa grafica Nvidia GTX 1070 Max-Q. Desigur, atu-urile lui MSI GS65 Stealth Thin 8RF nu se rezuma doar la procesorul cu sase nuclee utilizat, acesta fiind dotat cu un bezel foarte subtire, un panou Full HD cu o rata de refresh de 144Hz, tastatura SteelSeries echipata cu iluminare RGB personalizabila la nivel de tasta (per-key), o solutie audio Dynaudio, un sistem de racire Cooler Boost Trinity si un acumulator generos dimensionat.

Toate acestea sunt integrate intr-o carcasa de dimensiuni reduse (17.9 mm grosime si o greutate de doar 1.88Kg), MSI GS65 Stealth Thin 8RF putand fi confundat cu usurinta cu un notebook de business din acest punct de vedere. Prin urmare, este destul de clar ca avem de-a face cu un model high-end, exemplarul testat de noi fiind disponibil in retail pentru ~ 11498 RON. Acestea fiind zise, haideti sa vedem cum arata un notebook high-end in 2018.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – MSI GS65 Stealth Thin 8RF

Lasa-ne un comentariu: