lab501.ro

Review – MSI GE73VR 7RF Raider

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 30 December, 2017.

Constructie si dotari

 
Desi avem de-a face cu un notebook de 17″, MSI GE73VR 7RF Raider este destul de suplu, cantaring 2.8KG si masurand 28.5mm grosime. De “vina” pentru greutatea si grosimea reduse este constructia din aluminiu slefuit, cu exceptia capacului de pe latura inferioara, care este construit din plastic.

Evident, avem de-a face cu linii agresive de design, cu accente rosii pe capac, acestea, impreuna cu fantele generoase de aerisire, tradand imediat scopul final al notebook-ului – gaming, gaming si iar gaming. Conectorii sunt dispusi pe cele doua laterale, inspre latura frontala, partea din spate a lateralelor fiind marcata de doua guri de aerisire.

Intreaga latura inferioara este brazdata de fante pentru admisia aerului rece in interior, evacuarea realizandu-se prin cele patru guri de aerisire pozitionate inspre partea din spate a notebook-ului. Este clar ca producatorul a acordat o atentie sporita sistemului de racire, prin urmare sunt curios cum se va comporta acesta in practica.

 

Comentarii

5 comentarii la: Review – MSI GE73VR 7RF Raider

 1. anonimu a scris pe:

  hopa,cipset fara radiator, pentru mine bataie de joc mai mare decat atat din partea producatorului nu am vazut, sa si l bage pe unde l au scos, nici nu ma intereseaza ce face, cate are, pentru mine este o porcarie.

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Nici unul dintre notebook-urile testate anul acesta nu are radiator pe northbridge…

 3. Lucian a scris pe:

  Salutare.
  Evacuarea pe partea dreapta, spre mouse, deranjeaza in utilizare normala?
  Se comporta ca o evacuare clasica de laptop, sau majoritatea aerului cald este eliminat prin partea din spate?

 4. Lucian a scris pe:

  Am revenit eu, dupa achizitie. Aerul este impartit egal intre cele doua fante. Datorita sensului de rotire a ventilatorului aerul este “aruncat” in sus, spre mufa. Chiar si in full load ventilatoarele nu deranjeaza deloc mana de pe mouse.

 5. Monstru Post author a scris pe:

  Sa il folosesti cu placere Lucian!

Lasa-ne un comentariu: