lab501.ro

Review – MSI GE73VR 7RF Raider

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 30 December, 2017.

Concluzii

 
MSI GE73VR 7RF Raider este disponibil in Romania pentru 11998 RON in configuratia testata de noi, fiind un notebook high-end, cu un pret pe masura. La capitolul puncte slabe as mentiona acumulatorul, dar si latura inferioara construita din plastic, acestea fiind de altfel singurele minusuri ale lui MSI GE73VR 7RF Raider.

Pe de alta parte, am apreciat configuratia echilibrata, sistemul de sunet care ofera performante iesite din comun pentru un notebook, tastatura care permite personalizarea la nivel de tasta si nu in ultimul rand display-ul exceptional, ales special pentru gameri. As prefera oricand sa vad un notebook dotat cu un astfel de display, decat cu un inutil 4K, asa cum am tot vazut in ultima vreme.

Daca sunteti in cautarea unui desktop replacement care sa faca fata cu brio atat in jocuri cat si in aplicatii mari consumatoare de resurse, mergeti intr-un showroom si butonati MSI GE73VR 7RF Raider – s-ar putea sa va cucereasca. Mai ales daca in cea mai mare parte din timp veti folosi notebook-ul pentru jocuri, acolo unde veti aprecia cu adevarat un display de 120Hz.

Cu acest articol incheiem anul pe NEXT si va uram Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi, un an nou cat mai bogat, cat mai multe cadre pe secunda si cat mai putin lag! La Multi Ani si ne vedem in 2018… Sau pe LAB501, cu inca 1-2 surprize…
 

Comentarii

5 comentarii la: Review – MSI GE73VR 7RF Raider

 1. anonimu a scris pe:

  hopa,cipset fara radiator, pentru mine bataie de joc mai mare decat atat din partea producatorului nu am vazut, sa si l bage pe unde l au scos, nici nu ma intereseaza ce face, cate are, pentru mine este o porcarie.

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Nici unul dintre notebook-urile testate anul acesta nu are radiator pe northbridge…

 3. Lucian a scris pe:

  Salutare.
  Evacuarea pe partea dreapta, spre mouse, deranjeaza in utilizare normala?
  Se comporta ca o evacuare clasica de laptop, sau majoritatea aerului cald este eliminat prin partea din spate?

 4. Lucian a scris pe:

  Am revenit eu, dupa achizitie. Aerul este impartit egal intre cele doua fante. Datorita sensului de rotire a ventilatorului aerul este “aruncat” in sus, spre mufa. Chiar si in full load ventilatoarele nu deranjeaza deloc mana de pe mouse.

 5. Monstru Post author a scris pe:

  Sa il folosesti cu placere Lucian!

Lasa-ne un comentariu: