lab501.ro

Review – MSI GE73VR 7RF Raider

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 30 December, 2017.


 
Cei de la MSI se lauda cu sistemul de racire Cooler Boost 5, dar am vazut de multe ori denumiri pompoase alocate unei componente banale. Ei bine, de aceasta data nu este cazul, sistemul de racire fiind cu adevarat monstruos, nu mai putin de 7 heatpipe-uri transferand caldura catre cele doua ventilatoare centrifugale. Aerul rece este introdus in carcasa prin latura inferioara, in timp ce aerul cald este evacuat inspre spate si laterale de catre cele doua ventilatoare montate in colturile notebook-ului.

Un alt capitol unde cei de la MSi au exagerat in mod pozitiv este dimensiunea incintelor acustice ale difuzoarelor, acestea ocupand toata lungimea notebook-ului si aproximativ o treime din latime! Asa cum mentionam si la capitolul specificatii, singurul lucru … mic in acest caz este acumulatorul, asa cum se poate observa si din imaginile de mai jos.

 

Comentarii

5 comentarii la: Review – MSI GE73VR 7RF Raider

 1. anonimu a scris pe:

  hopa,cipset fara radiator, pentru mine bataie de joc mai mare decat atat din partea producatorului nu am vazut, sa si l bage pe unde l au scos, nici nu ma intereseaza ce face, cate are, pentru mine este o porcarie.

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Nici unul dintre notebook-urile testate anul acesta nu are radiator pe northbridge…

 3. Lucian a scris pe:

  Salutare.
  Evacuarea pe partea dreapta, spre mouse, deranjeaza in utilizare normala?
  Se comporta ca o evacuare clasica de laptop, sau majoritatea aerului cald este eliminat prin partea din spate?

 4. Lucian a scris pe:

  Am revenit eu, dupa achizitie. Aerul este impartit egal intre cele doua fante. Datorita sensului de rotire a ventilatorului aerul este “aruncat” in sus, spre mufa. Chiar si in full load ventilatoarele nu deranjeaza deloc mana de pe mouse.

 5. Monstru Post author a scris pe:

  Sa il folosesti cu placere Lucian!

Lasa-ne un comentariu: