lab501.ro

Review – MSI GE73VR 7RF Raider

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 30 December, 2017.

Software

 
MSI GE73VR 7RF Raider este insotit de o suita software completa, alcatuita din MSI Dragon Center, MSI True Color, SCM si SteelSeries Engine 3. Cu ajutorul Dragon Center putem monitoriza cei mai importanti parametrii ai sistemului (temperaturi, viteza de rotatie a ventilatoarelor, frecvente, traficul din retea, etc), putem alege diferite profile pentru performanta, respectiv diferite moduri de functionare are sistemului de racire.

MSi True Color ne ofera posibilitatea de a ne calibra display-ul asa cum dorim, fiind predefinite o serie de profile calibrate din fabrica, in timp ce SCM este un modul de control rapid al celor mai importante functii (volum, luminozitate, WiFi, etc).

Nu in ultimul rand, SteelSeries Engine 3 permite customizarea iluminarii RGB per-key, alegerea unor profile predefinite sau crearea unor profile personale, definirea de macro-uri, in principiu cam orice puteti face si pe o tastatura SteelSeries pentru desktop.
 

Comentarii

5 comentarii la: Review – MSI GE73VR 7RF Raider

 1. anonimu a scris pe:

  hopa,cipset fara radiator, pentru mine bataie de joc mai mare decat atat din partea producatorului nu am vazut, sa si l bage pe unde l au scos, nici nu ma intereseaza ce face, cate are, pentru mine este o porcarie.

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Nici unul dintre notebook-urile testate anul acesta nu are radiator pe northbridge…

 3. Lucian a scris pe:

  Salutare.
  Evacuarea pe partea dreapta, spre mouse, deranjeaza in utilizare normala?
  Se comporta ca o evacuare clasica de laptop, sau majoritatea aerului cald este eliminat prin partea din spate?

 4. Lucian a scris pe:

  Am revenit eu, dupa achizitie. Aerul este impartit egal intre cele doua fante. Datorita sensului de rotire a ventilatorului aerul este “aruncat” in sus, spre mufa. Chiar si in full load ventilatoarele nu deranjeaza deloc mana de pe mouse.

 5. Monstru Post author a scris pe:

  Sa il folosesti cu placere Lucian!

Lasa-ne un comentariu: