lab501.ro

Review – MSI GE73VR 7RF Raider

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 30 December, 2017.

Display

 
Daca la capitolul autonomie lucrurile lasa de dorit, la capitolul display avem parte de o situatie diametral opusa. Desigur, o rata de refresh de 120Hz, combinata cu un timp de raspuns de 3ms, recomanda din plin display-ul pentru gaming. Cu toate acestea, nu doar timpul de raspuns si refresh rate-ul sunt puncte forte, performanta panoului produs de Innolux la capitolul reproducere a culorilor fiind cu adevarat impresionanta.

Am masurat un nivel maxim de alb de 262 cd/m2, un nivel de negru de doar 0.2 cd/m2, display-ul lui MSI GE73VR 7RF Raider avand un contrast de 1275:1. In conditiile in care Delta E-ul maxim este 2.2, putem spune ca display-ul cu care este dotat MSI GE73VR 7RF Raider se numara printre cele mai performante display-uri de notebook testate de noi vreodata.

 

Comentarii

5 comentarii la: Review – MSI GE73VR 7RF Raider

 1. anonimu a scris pe:

  hopa,cipset fara radiator, pentru mine bataie de joc mai mare decat atat din partea producatorului nu am vazut, sa si l bage pe unde l au scos, nici nu ma intereseaza ce face, cate are, pentru mine este o porcarie.

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Nici unul dintre notebook-urile testate anul acesta nu are radiator pe northbridge…

 3. Lucian a scris pe:

  Salutare.
  Evacuarea pe partea dreapta, spre mouse, deranjeaza in utilizare normala?
  Se comporta ca o evacuare clasica de laptop, sau majoritatea aerului cald este eliminat prin partea din spate?

 4. Lucian a scris pe:

  Am revenit eu, dupa achizitie. Aerul este impartit egal intre cele doua fante. Datorita sensului de rotire a ventilatorului aerul este “aruncat” in sus, spre mufa. Chiar si in full load ventilatoarele nu deranjeaza deloc mana de pe mouse.

 5. Monstru Post author a scris pe:

  Sa il folosesti cu placere Lucian!

Lasa-ne un comentariu: