lab501.ro

Maguay MyWay U1401i – Ultrabook made in Romania

Scris de: , in categoria: Notebook, in 12 April, 2012.

 

Teste RAM

 

Pentru testarea memoriei am folosit benchmark-ului Cache and Memory inclus in suita AIDA, PiFast (un benchmark de procesor care este puternic dependent de performanta memoriei) precum si doua aplicatii reale, mai precis arhivatoarele WinRar si 7Zip.

 

 

 

 

 

Datorita frecventelor reduse ale procesorului si memoriei RAM, precum si datorita utilizarii unei solutii de tip single-channel (impusa de form-factor precum si de eventualele posibilitati de upgrade), performanta sintetica a subansamblului controller de memorie / memorie RAM nu este foarte stralucita, acest lucru putand fi observat cu usurinta in AIDA, unde latimea de banda este destul de mica, precum si in PiFast, unde rezultatul obtinut ne duce cu gandul la orice, numai la un Sandy Bridge nu.

Pe de alta parte, U1401i se achita cu succes de sarcinile care tin de compresia/decompresia fisierelor, aspect care are o importanta destul de mare in utilizarea practica.

Comentarii

5 comentarii la: Maguay MyWay U1401i – Ultrabook made in Romania

 1. Foarte bună recenzia. Tare-s curios cum se vor îmbunătăţi recenziile după ce vă soseşte colorimetrul. :) Mi-ar fi plăcut să văd performanţa acestui ultrabook în comparaţie cu un notebook obişnuit MyWay sau al altui ultrabook pentru că măsurătorile nu spun mare lucru fără nişte valori de referinţă. Abia aştept testarea produsului final.

  P.S. Distanţierul “m-a spart”. =))

 2. Radu Neagu a scris pe:

  Bre, termometru ala e cu infrarosu, laserul ala e doar pentru pozitionarea corecta, ca sa stii unde citesti temperatura :)

 3. Monstru Post author a scris pe:

  First world problems…

 4. Radu Neagu a scris pe:

  Oohh, that’s below the belt :)

 5. neagu elea a scris pe:

  Buna ziua ,

  Raspunsul la intrebarea “Ce contrast masurat are display-ul lui MyWay U1401i ?” este 413:1 .

  “Ce ai face cu MyWay U1401i in prima zi dupa ce l-ai castiga?”

  :) ce gand frumos … Cu siguranta cred ca as exagera cu bucuria ca l-am castigat si as spune probabil la toti cunoscutii mei iar dupa aceea probabil mi-as duce leptopul vechi la reparat pentru al face cadou unei persoane care isi doreste dar momentan nu are posibilitatea sa-si cumpere

Lasa-ne un comentariu: