lab501.ro

Maguay MyWay U1402i Touch

Scris de: , in categoria: Notebook, in 21 May, 2013.

Maguay MyWay U1402i Touch

 

Spre sfarsitul anului trecut, colegul meu Razvan discuta despre Maguay MyWay U1402i, o varianta similara a ultrabook-ului testat de mine azi, diferenta majora dintre cele doua fiind ecranul tactil cu care este dotat modelul despre care vom discuta in acest articol.

Probabil va intrebati de ce am testa din nou un ultrabook daca singura diferenta este tipul de ecran folosit? Ei bine, modelul de ultrabook 1402i despre care vom discuta acum are o configuratie usor diferita de cea a exemplarului testat anul trecut si in plus ruleaza Windows 8.

Am stabilit deja ca din punct de vedere hardware, Maguay U1402i este un adevarat varf de gama, iar dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos nici din punct de vedere al design-ului si al constructiei nu e mai prejos. Daca mai adaugam la toate acestea si ecranul multi-touch mentionat inainte si pretul de aproximativ 4000 de lei, ne dam seama ca avem de a face cu un ultrabook cat se poate de atractiv.

In continuare nu ne ramane decat sa trecem ultrabook-ul Maguay prin suita standard de teste si sa aflam daca chiar avem de a face cu un produs la fel de bun pe cat reiese din considerentele de mai sus.

maguay-myway-u1402i-touch (24 of 27)

Comentarii

3 comentarii la: Maguay MyWay U1402i Touch

  1. paul a scris pe:

    pe pagina cu specificatii scrie acer aspire s7 :D;probabil este gresit

  2. Am corectat

  3. VALENTIN a scris pe:

    in ciuda faptului ca ar avea posibilitatea sa mearga pe sata 3 vad ca merge pe sata 2 …..se poate face ceva in privinta asta?

Lasa-ne un comentariu: