lab501.ro

Maguay MyWay U1402i Touch

Scris de: , in categoria: Notebook, in 21 May, 2013.

Autonomie

 

Printre cele mai importante caracteristice la un ultrabook e autonomia, astfel ca am efectuat teste in functie de cele trei profile standard de performanta disponibile in Windows, adica High Performance, Balanced si Power Saver. Testele corespunzatoare acestor profile in PowerMark sunt Entertainment (pentru High Performance, luminozitate 100%, Wi-Fi on) care ruleaza o succesiune de secvente video si 3D; Productivity (Balanced in Windows cu luminozitate 70% si Wi-Fi on) care alterneaza secventele video cu browsing-ul si aplicatile office Word si Excel; Balanced (Power Saver in Windows cu luminozitate 50% si Wi-Fi on) simuleaza tipul de lucru office prin browsing si aplicatii office (Word, Excel). Toate testele au fost lansate cu bateria la 100%, finalizarea testului facandu-se in momenul in care bateria se descarca in proportie de 81-84%.

De asemenea, pentru a vedea exact cat tine bateria in cazul in care rulam un joc si in cazul in care ne uitam la un film HD 720p, am rulat si doua teste practice. Pentru testul de gaming am folosit aplicatia de benchmark din FarCry 2 in loop cu aceleasi setari cu care am testat performantele graficii integrate. Pentru testul video am folosit un film HD 720p rulat in loop pana cand bateria atinge nivelul de 10%. Ambele teste au fost lansate cu bateria la 100% si au rulat pana cand bateria a atins 10%. Luminozitatea a fost setata la 100% si Wi-Fi on in cazul testului de gaming si cu Wi-Fi off in cazul testului video.

Cu putin peste 5 ore in modul Productivity / Power Saver, putem spune ca ultrabook-ul Maguay obtine o autonomie buna. In cazul in care nu utilizam conexiunile Wi-Fi sau Bluetooth si daca scadem luminozitatea la 30%-40% se poate obtine chiar si aproape 6 ore de autonomie. Evident, in cazul in care utilizam aplicatii mari consumatoare de resurse, cum ar fi jocurile sau filmele HD, autonomia scade la o ora si jumatatate, respectiv 4 ore. Ambele rezultate sunt bune, nu putem pretinde o autonomie mai mare de o ora la un ultrabook in gaming, iar cele 4 ore de continut video HD sunt de ajuns prentru aproximativ doua filme.

autonomie

Comentarii

3 comentarii la: Maguay MyWay U1402i Touch

  1. paul a scris pe:

    pe pagina cu specificatii scrie acer aspire s7 :D;probabil este gresit

  2. Am corectat

  3. VALENTIN a scris pe:

    in ciuda faptului ca ar avea posibilitatea sa mearga pe sata 3 vad ca merge pe sata 2 …..se poate face ceva in privinta asta?

Lasa-ne un comentariu: