lab501.ro

Maguay MyWay U1402i Touch

Scris de: , in categoria: Notebook, in 21 May, 2013.

Teste CPU – Practice

 

Am testat performanta in testele practice cu ajutorul aplicatiilor Photoshop CS6, IrfanView, x264 HD 5.0 si Handbrake. Mai exact, in IrfanView, utilizand functia de Batch Processing am deschis si redimensionat 50 de imagini de la 3000 de pixeli latime la 1280, le-am ajustat culorile si le-am rotit de la stanga la dreapta, am aplicat filtrele de Sharpen +15, Contrast +2 si Blur +5, dupa care am cronometrat timpul scurs pana la finalizarea acestor operatiuni.

irfan-27.7

In Photoshop vom deschide o imagine de test in format TIFF de 3720 x 3796 pixeli si 40MB caruia i-am aplicat filtrele Radial Blur (Amount – 100%, Blur Method – Spin, Quality – Best) si Extrude (setari default), cronometrand evident timpul necesar pentru finalizarea operatiunii.

ps-1.41sec

x264HD si Handbrake sunt aplicatiile folosite pentru testarea puterii de procesare in operatiuni de editare video. Prima aplicatie, chiar daca este un benchmark sintetic, utilizeaza un motor de randare real cu aplicabilitate mare. A doua aplicatie cred ca este putin mai cunoscuta, fiind unul dintre cele mai bune programe de conversie dintr-un format video in altul. In acest test am cronometrat timpului necesar conversiei unui fisier video .VOD de 1GB in .MP4, utilizand Handbrake cu profilul Normal.

Screen Shot 2013-05-18 at 6.52.46 PM

handbrake-3.44

Editarea video si a imaginilor de mari dimensiuni nu sunt task-uri de efectuat pe un ultrabook, indiferent de configuratia acestuia, insa, daca e absolut necesar ultrabook-ul celor de la Maguay se descurca onorabil. Conversia video si editarea in batch a mai multor imagini nu sunt task-uri care sa puna probleme, dupa cum se poate vedea si in rezultatele de mai sus.

Comentarii

3 comentarii la: Maguay MyWay U1402i Touch

  1. paul a scris pe:

    pe pagina cu specificatii scrie acer aspire s7 :D;probabil este gresit

  2. Am corectat

  3. VALENTIN a scris pe:

    in ciuda faptului ca ar avea posibilitatea sa mearga pe sata 3 vad ca merge pe sata 2 …..se poate face ceva in privinta asta?

Lasa-ne un comentariu: