lab501.ro

Maguay MyWay U1402i Touch

Scris de: , in categoria: Notebook, in 21 May, 2013.

Concluzii

 

Maguay MyWay U1402i Touch vrea sa fie o alternativa mai putin costisitoare la ultrabook-urile cu touchscreen lansate in ultima perioada de producatorii internationali ASUS, Lenovo, Sony, Acer sau Dell. Daca ne uitam pe evoMAG si selectam ca si filtre procesor Intel Core i7 si touchscreen putem observa ca preturile incep de la 3670 de lei pentru un ASUS Vivobook cu 4GB si HDD hibrid de 500GB. Tot pe evoMAG gasim U1402i cu o configuratie aproape identica la un pret de aproape 4100 de lei .

Ultrabook-ul celor de la Maguay nu este cel mai ieftin de pe piata, insa, pentru un pret putin mai mare beneficiem de performante mai bune la un pret mult mai bun decat oferta concurentei. Dupa cum bine stiti, Maguay permite personalizarea hardware a ultrabook-ului, astfel ca pe site-ul acestora puteti selecta intre 4 sau 8GB RAM, intre HDD-uri de 320 sau 500GB, SSD-uri cu capacitati cuprinse intre 32 si 240GB precum si alte cateva optiuni mai putin importante. Chiar daca 4GB de RAM in plus nu par mare lucru in anumite aplicatii se simte aportul acestora, iar bonusul de performanta adus de un SSD cred ca este clar pentru toata lumea.

Initial am vrut sa continui cu diferentele dintre ultrabook-ul Maguay si portabilele altor branduri, insa cred ca e suficienta comparatia de mai sus.

In aceste conditii, desi discutam despre un brand local, raportul calitate / pret este unul foarte bun, iar Maguay MyWay U1402i Touch se impune ca fiind una dintre cele mai accesibile solutii performante de pe piata, oferind dotari peste medie la un pret mai mult decat atragator. Daca sunteti in cautarea unei solutii ultrabook dotata cu ecran tactil si Windows 8, atunci Maguay MyWay U1402i Touch este cu siguranta una dintre cele mai atragatoare solutii de acest tip de pe piata!

maguay-myway-u1402i-touch (17 of 27)

Comentarii

3 comentarii la: Maguay MyWay U1402i Touch

  1. paul a scris pe:

    pe pagina cu specificatii scrie acer aspire s7 :D;probabil este gresit

  2. Am corectat

  3. VALENTIN a scris pe:

    in ciuda faptului ca ar avea posibilitatea sa mearga pe sata 3 vad ca merge pe sata 2 …..se poate face ceva in privinta asta?

Lasa-ne un comentariu: