lab501.ro

Maguay MyWay U1401i Reloaded – Ivy Bridge ajunge in Ultrabook-uri

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 5 June, 2012.


Doamnelor si domnilor, astazi vom discuta in premiera mondiala despre Maguay MyWay U1401i. Ce ziceti? Am mai discutat odata aici? Da stiu, dar daca va mai aduceti aminte, cea mai importanta caracteristica a ultrabook-ului Maguay este configurabilitatea. A, credeti ca va plictisesc pentru atata lucru? Da domne, stiu ca arata la fel, dar s-a schimbat ceva putin in interior. Nu stiati? Astazi s-au lansat procesoarele Ivy Bridge pentru ultrabook-uri. Aha…v-ati prins ce au schimbat colegii de la Maguay la U1401i?

Pe acelasi schelet de U1401i, acum puteti sa comandati un ultrabook Maguay dotat cu un procesor Ivy Bridge. Sincer sa fiu, imi face o deosebita placere sa redactez acest articol, deoarece in momentul in care v-am povestit despre Ivy Bridge, nu foarte multi au fost aceia care au inteles cu adevarat unde era progresul. Desigur, pe desktop lucrurile stau altfel, iar diferenta intre Sandy si Ivy nu este magistrala. In cazul portabilelor insa, vorbim despre o cu totul alta situatie, asa cum veti vedea in articolul de fata.

Sa nu sarim totusi direct la concluzii, si sa revenim la Maguay-ul nostru, o bestie dotata cu un procesor Intel Core i5 3317U, 4GB DDR3, un SSD mSATA de 64GB produs de Kingston si un HDD de 320GB pentru stocare. Sa recunoastem, suna al naibii de sexy!

Comentarii

3 comentarii la: Maguay MyWay U1401i Reloaded – Ivy Bridge ajunge in Ultrabook-uri

 1. nicusor dan a scris pe:

  n-am inteles asta cu “premiera mondiala”…WTF? Primul review din lume la un ultrabook cu Ivy sau primul review la un produs romanesc din lume? :) Daca e prima varianta, e FAIL (fals), daca e a doua varainta, FAIL again, asta daca nu vad The Verge testand Evolio, Allview, Maguay and so on

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Nicusor draga, era un joc de cuvinte :) Primul test al unui ultrabook romanesc… cu Ivy Bridge. Cu alte cuvinte mistocareala pentru cine se agita cu premiere and stuff :)

  Ca nu testeaza the verge Maguay nu e problema mea sincer sa fiu, e problma lor, nu stiu ce pierd :)

  Si putem continua cu din astea – primul test cu un ultrabook cu Ivy realizat in Romania, primul test pe care l-am scris ieri, etc :)

 3. Sonofabum a scris pe:

  Bravo bey Nene, incet incet ma faci sa-mi schimb marca preferata de laptopuri. Yo eram cu Lenovo apoi Asus, daca ne ajuta guvernu merem si cu laptop romanesc, sa scotem tara din criza =). Faza cu demontat capac ca sa schimbi un hdd si butoane de touchpad mai varza le-am gasit si pe laptop-uri cu renume si cu preturi de transplant de cord :D

Lasa-ne un comentariu: