lab501.ro

Maguay MyWay U1401i Reloaded – Ivy Bridge ajunge in Ultrabook-uri

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 5 June, 2012.

Constructie si dotari

 

Asa cum stiti din articolul nostru despre U1401i bazat pe Sandy Bridge, noi primim produsele la test cu ceva timp inainte de lansarea oficiala. Prin urmare, la fel ca in cazul modelului dotat cu procesor Sandy Bridge, si in cazul modelului de fata, U1401i Ivy Bridge, avem de-a face cu un pre-production sample. Sample-ul de fata a imbunatatit anumite aspecte pe care le-am semnalat celor de la Maguay (tastatura nu mai flambeaza, greutatea a fost redusa cu 100g), insa au ramas in continuare cateva probleme (calitatea celor doua taste de sub touch-pad, care in timp nu sunt foarte fiabile).

In orice caz, deoarece v-am prezentat deja aspectul exterior al Ultrabook-ului Maguay in articolul anterior, nu mai revenim acum asupra acestui aspect si trecem foarte scurt in revista cele mai importante caracteristici ale sale. Asa cum va spuneam si in articolul anterior, Maguay MyWay U1401i este unul dintre cele mai solide ultrabook-uri de pe piata. Ecranul nu se indoaie in nici o directie, ceea ce reprezinta un mare avantaj fata de anumite modele prezente pe piata.

Capacul inferior nu a fost modificat (avem de-a face cu acelasi capac din plastic negru, dotat cu 7 fante de aerisire) insa acest fapt reprezinta si un avantaj pe partea de configurabilitate, deoarece este simplu de demontat. Ca si aspect, din acest unghi U1401i seamana mai mult cu un notebook normal, nu cu un Ultrabook.

Nici la capitolul grosime nu intalnim caracteristicile pe care le-am vazut pana acum la majoritatea ultrabook-urilor, MyWay U1401i avand o grosime de 20.9mm. Ceea ce trebuie insa sa retinem este ca avem de-a face cu un ultrabook de 14″, nu de 11 sau 13″, si prin urmare dimensiunile ultrabook-ului Maguay (338.7 x 230 x 20.9mm) se incadreaza in specificatiile Intel.

Pe latura din stanga sunt dispusi doi conectori USB 2.0, conectorul RJ45, iesirea pentru casti, precum si conectorul adaptorului la priza. Pe partea opusa, U1401i este dotat cu un conector USB 2.0, o iesire video D-SUB, o iesire video HDMI, precum si cu un card-reader, dotare care lipseste de pe multe ultrabook-uri. Singurul lucru pe care as fi dorit sa il vad in plus ar fi fost un conector USB 3.0 in locul unuia dintre cei 3 conectori USB 2.0.

Comentarii

3 comentarii la: Maguay MyWay U1401i Reloaded – Ivy Bridge ajunge in Ultrabook-uri

 1. nicusor dan a scris pe:

  n-am inteles asta cu “premiera mondiala”…WTF? Primul review din lume la un ultrabook cu Ivy sau primul review la un produs romanesc din lume? :) Daca e prima varianta, e FAIL (fals), daca e a doua varainta, FAIL again, asta daca nu vad The Verge testand Evolio, Allview, Maguay and so on

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Nicusor draga, era un joc de cuvinte :) Primul test al unui ultrabook romanesc… cu Ivy Bridge. Cu alte cuvinte mistocareala pentru cine se agita cu premiere and stuff :)

  Ca nu testeaza the verge Maguay nu e problema mea sincer sa fiu, e problma lor, nu stiu ce pierd :)

  Si putem continua cu din astea – primul test cu un ultrabook cu Ivy realizat in Romania, primul test pe care l-am scris ieri, etc :)

 3. Sonofabum a scris pe:

  Bravo bey Nene, incet incet ma faci sa-mi schimb marca preferata de laptopuri. Yo eram cu Lenovo apoi Asus, daca ne ajuta guvernu merem si cu laptop romanesc, sa scotem tara din criza =). Faza cu demontat capac ca sa schimbi un hdd si butoane de touchpad mai varza le-am gasit si pe laptop-uri cu renume si cu preturi de transplant de cord :D

Lasa-ne un comentariu: