lab501.ro

Maguay MyWay U1401i Reloaded – Ivy Bridge ajunge in Ultrabook-uri

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 5 June, 2012.


Nu are sens sa mai trecem in revista toate aspectele pe care le-am enumerat deja in primul test cu MyWay U1401i, acestea putand fi gasite in articolul original. Am profitat insa de ocazie pentru a arunca o privire in interiorul ultrabook-ului Maguay. Asa cum putem vedea din imaginile de mai jos, platforma in sine ocupa aproximativ o treime din suprafata carcasei, restul fiind alocat bateriei de 8000 mAh, unitatilor de stocare si conecticii.

Spre deosebire de modelul dotat cu Sandy Bridge, in cazul de fata am primit la teste o configuratie dotata cu un HDD de 320GB, si un SSD mSATA produs de Kingston, cu o capacitate de 64GB. Practic, modelul SMS100S2/64GB este in momentul de fata cel mai performant SSD mSATA disponibil pe piata.

Chipset-ul nu beneficiaza de nici un fel de racire, cantitatea de caldura degajata fiind nesemnificativa. Procesorul in schimb, montat direct pe placa de baza, este racit cu ajutorul unui heatpipe de cupru, care transmite caldura catre un radiator de mici dimensiuni, de unde aerul cald este evacuat din carcasa cu ajutorul unui ventilator de tip turbina. Per total, MyWay-ul beneficiaza de o constructie ingrijita, interiorul fiind foarte putin aglomerat pentru un Ultrabook. Remarcam in mod special usurinta cu care putem sa realizam upgrade-uri.

Comentarii

3 comentarii la: Maguay MyWay U1401i Reloaded – Ivy Bridge ajunge in Ultrabook-uri

 1. nicusor dan a scris pe:

  n-am inteles asta cu “premiera mondiala”…WTF? Primul review din lume la un ultrabook cu Ivy sau primul review la un produs romanesc din lume? :) Daca e prima varianta, e FAIL (fals), daca e a doua varainta, FAIL again, asta daca nu vad The Verge testand Evolio, Allview, Maguay and so on

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Nicusor draga, era un joc de cuvinte :) Primul test al unui ultrabook romanesc… cu Ivy Bridge. Cu alte cuvinte mistocareala pentru cine se agita cu premiere and stuff :)

  Ca nu testeaza the verge Maguay nu e problema mea sincer sa fiu, e problma lor, nu stiu ce pierd :)

  Si putem continua cu din astea – primul test cu un ultrabook cu Ivy realizat in Romania, primul test pe care l-am scris ieri, etc :)

 3. Sonofabum a scris pe:

  Bravo bey Nene, incet incet ma faci sa-mi schimb marca preferata de laptopuri. Yo eram cu Lenovo apoi Asus, daca ne ajuta guvernu merem si cu laptop romanesc, sa scotem tara din criza =). Faza cu demontat capac ca sa schimbi un hdd si butoane de touchpad mai varza le-am gasit si pe laptop-uri cu renume si cu preturi de transplant de cord :D

Lasa-ne un comentariu: