lab501.ro

Maguay MyWay H1101x

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 5 September, 2012.

Caldura mare mon cher! Sau cel putin era in dimineata in care cei de la Maguay mi-au trimis unul dintre cele mai noi modele de notebook-uri iesite de pe poarta fabricii. Pe numele sau Maguay MyWay H1101x, laptop-ul din testul de astazi, este incercarea companiei romanesti de a crea un gaming machine veritabil, dar care in acelasi timp sa pastreze dimensiuni reduse. Despre cat de reduse sunt dimensiunile putem afla chiar din numele notebook-ului, acel 11 referindu-se la dimensiunea ecranului, adica 11.6 inch. Si cum diagonala display-ului este determinanta pentru form-factor-ul unui notebook pot spune din start ca Maguay a avut de munca in a dezvolta micutul monstru despre care vom discuta astazi.

Daca a reusit sau nu vom detalia in paginile urmatoare. Iar pentru a avea de la inceput o imagine de ansamblu asupra costului voi mentiona ca echiparea de baza a lui MyWay H1101x porneste de la un pret de 827$, in timp ce laptop-ul testat de noi poate fi achizitionat cu 1145$.

Comentarii

Un comentariu la: Maguay MyWay H1101x

  1. Robert a scris pe:

    Razva, ce poti spune despre carcasa, e solida, sau scartaie cand il iei in mana, eventual il tii de un colt? Iti da acel feeling de plastic ieftin intalnit la modelle Acer ieftine?

Lasa-ne un comentariu: