lab501.ro

Maguay MyWay U1401i Reloaded – Ivy Bridge ajunge in Ultrabook-uri

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 5 June, 2012.

Metodologie

 

Metodologia noastra de testare va este deja bine cunoscuta asa ca nu voi mai reveni asupra acestui aspect. Trebuie totusi sa tinem cont ca discutam despre ceva foarte special – o comparatie intre doua generatii de procesoare mobile, realizata pe exact aceeasi platforma! In aceste conditii, putem discuta despre un test i3 2357M vs i5 3317U, Sandy Bridge vs Ivy Bridge fata in fata pe acelasi barebone mobile. Stiu, modelul SB este un i3, in timp ce modelul IB este un i5. Important este insa TDP-ul, care in ambele cazuri are o valoare de 17W. Cu alte cuvinte, nu ne intereseaza o comparatie precisa din punct de vedere al pretului, ci o comparatie de genul ” cat de multa putere de calcul putem obtine pentru acelasi consum”. Acesta este de fapt capitolul unde Ivy Bridge straluceste cu adevarat.

 AplicatieVersiune
Teste CPUSuperPI1.5
wPrime1.55
PhotoshopCS6
IrfanView4.33
Handbrake0.9.6
x264HD4.0
CinebenchR11.5
PCMark 71.0.4
Teste RAMAIDA Cache and Memory2.3
PiFast4.1 (hexus batch)
7zip9.3
WinRar4.11
Teste SSD/HDDHD Tune Pro5
ATTO Bench3.3
Crystal Disk Mark3.0.1
Teste GPU3DMark Vantage1.0.1
FarCry 21.0.1
Diablo 30.9 beta
Teste temperaturaRealTemp3.70
VoltcraftIR 260-8S
Teste autonomiePowerMark1.1.1

 

Comentarii

3 comentarii la: Maguay MyWay U1401i Reloaded – Ivy Bridge ajunge in Ultrabook-uri

 1. nicusor dan a scris pe:

  n-am inteles asta cu “premiera mondiala”…WTF? Primul review din lume la un ultrabook cu Ivy sau primul review la un produs romanesc din lume? :) Daca e prima varianta, e FAIL (fals), daca e a doua varainta, FAIL again, asta daca nu vad The Verge testand Evolio, Allview, Maguay and so on

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Nicusor draga, era un joc de cuvinte :) Primul test al unui ultrabook romanesc… cu Ivy Bridge. Cu alte cuvinte mistocareala pentru cine se agita cu premiere and stuff :)

  Ca nu testeaza the verge Maguay nu e problema mea sincer sa fiu, e problma lor, nu stiu ce pierd :)

  Si putem continua cu din astea – primul test cu un ultrabook cu Ivy realizat in Romania, primul test pe care l-am scris ieri, etc :)

 3. Sonofabum a scris pe:

  Bravo bey Nene, incet incet ma faci sa-mi schimb marca preferata de laptopuri. Yo eram cu Lenovo apoi Asus, daca ne ajuta guvernu merem si cu laptop romanesc, sa scotem tara din criza =). Faza cu demontat capac ca sa schimbi un hdd si butoane de touchpad mai varza le-am gasit si pe laptop-uri cu renume si cu preturi de transplant de cord :D

Lasa-ne un comentariu: