lab501.ro

Review – GoPro MAX 360 – Fusion la puterea a doua

Scris de: , in categoria: Featured, Gadget, in 5 November, 2019.

Foto

 
Si la capitolul foto avem de-a face cu o multitudine de optiuni fata de GoPro Fusion. Daca aceasta putea inregistra fotografii sferice si… atat, GoPro MAX ofera o abundenta de optiuni, atat din camera, cat si din post-procesare. Astfel, putem realiza fotografii sferice, putem utiliza camera in modul HERO pentru a obtine fotografii normale sau putem apela la functia PowePano, pentru a obtine instantaneu imagini panoramice in care nu exista riscul de a obtine artefacte de miscare.

De exemplu, in imaginea in care apar in mijlocul cadrului, mergeam destul de repede, pentru a testa exact acest lucru, iar camera s-a achitat de sarcina cu brio. Dincolo de posibilitatile oferite direct de camera, in momentul in care importam imaginile 360 in VR Player putem manipula perspectiva dupa bunul plac, obtinand imagini cu adevarat inedite.

Mai mult decat atat, mai exista un mare plus pe care GoPro MAX il ofera si pe care, din pacate, nu am avut suficient timp la dispozitie pentru a-l testa asa cum se cuvine. Este vorba despre TimeWarp in modul 360, in care putem schimba in post-productie unghiul camerei dupa bunul plac, o functie pe care nu putem spune ca o ofera prea multe camere in momentul de fata.

Singurul dezavantaj la capitolul foto este rezolutia scazuta a imaginilor, fiind cat se poate de clar ca avem nevoie de senzori cu o rezolutie mai ridicata chiar si pe o camera 360 cum este GoPro MAX. Per total insa, materialele obtinute cu ajutorul GoPro MAX au un potential enorm, atat pentru prelucrarea imaginilor 360, cat si pentru capturarea de fotografii din materialul filmat.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: