lab501.ro

Review – GoPro MAX 360 – Fusion la puterea a doua

Scris de: , in categoria: Featured, Gadget, in 5 November, 2019.

Constructie si design

 
Din pacate, nu am avut Fusion-ul si MAX-ul in acelasi timp, pentru a va oferi o comparatie directa, intra trebuie sa mentionez ca GoPro MAX este mai apropiata de HERO 8 ca si dimensiuni, decat de Fusion. Astfel, HERO 8 Black masoara 66.3 x 48.6 x 28.4 mm si cantareste 126g, in timp ce GoPro MAX masoara 64 x 69 x 24 mm si cantareste 125g. Prin comparatie, GoPro Fusion se putea lauda cu 74 x 74 x 30 mm si 155g, deci putem spune ca MAX-ul este pozitionat intre cele doua modele, din punct de vedere al dimensiunilor, fiind mai apropiata de HERO 8 Black din punct de vedere al greutatii.

Chiar daca exista suficiente diferente intre Fusion si MAX, design-ul acesta este totusi asemanator. Astfel, pe latura din fata gasim una dintre lentile, led-ul de stare si un microfon. Pe latura opusa gasim ce-a de-a doua lentila, un al doilea led de stare si inca un microfon, alaturi de display-ul LCD touchscreen de 1.7″ cu ajutorul caruia putem realiza setari rapide – un mare plus fata de modelul Fusion.

Latura din stanga camerei adaposteste lacasul acumulatorului, slot-ul pentru card si conectorul USB Type-C, toate protejate cu ajutorul unei usite metalice. Pe latura din dreapta gasim butonul cu dubla actiune – mod de functionare sau pornit / oprit si inca un microfon, in timp ce latura superioara gazduieste butonul cu ajutorul caruia pornim sau oprim filmarea, flancat de inca doua microfoane.

Pe latura inferioara este pozitionata prinderea metalica incorporata de tip GoPro, aceasta fiind rabatabila, la fel ca si in cazul lui HERO 8 Black. Singurul lucru pe care nu l-am putut identifica vizual a fost locul in care este pozitionat microfonul cu numarul 6… probabil ca sub una dintre protectiile de mari dimensiuni de pe laturile echipate cu lentile.

Cert este ca GoPro MAX aduce o serie intreaga de imbunatatiri fata de Fusion chiar si la nivel constructiv, de la usa metalica echipata cu un nou mecanism de blocare, disponibila de altfel si pe HERO 8 (care mi se pare mult mai rezistenta decat sistemele de protectie si inchidere de pe Fusion sau HERO 7 Black) si pana la display-ul tactil integrat, utilizarea unui singur card micro SD si nu in ultimul rand echiparea lentilelor cu un lacas pe care putem atasa accesorii, cum ar fi capacele de protectie pentru transport, sau lentilele de protectie in timpul filmarii.

Toate acestea, coroborate cu dimensiuni ceva mai reduse si un pret mai prietenos cu buzunarul, ne fac sa indragim GoPro MAX inca din momentul in care o scoatem din cutie. Dar bunatatile pe care aceasta le ofera nu se opresc aici…
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: