lab501.ro

Review – GoPro MAX 360 – Fusion la puterea a doua

Scris de: , in categoria: Featured, Gadget, in 5 November, 2019.

Ambalaj si accesorii

 
Spre deosebire de Fusion, care era livrata intr-un ambalaj unic, specific, GoPro MAX este livrata intr-un ambalaj similar cu ceea ce putem vedea in cazul modelelor din gama HERO. De aceasta data, nu mai gasim in pachet excelentul Fusion Grip si nici hard-case-ul de protectie, locul acestuia fiind luat de un saculet construit din material moale.

Pe de alta parte, in cazul lui GoPro MAX gasim in pachet doua capace de protectie pentru cele doua lentile, precum si doua lentile circulare, construite din plastic (MAX Protective Lenses), pe care le putem utiliza in timpul filmarii in acelasi scop – protectia lentilelor incorporate in camera.

Acest aspect este unul destul de important, deoarece lentilele de pe Fusion si GoPro MAX nu sunt protejate cu ajutorul unui geam protector incorporat, cum este cazul modelelor HERO, datorita unghiului de cuprindere foarte larg. Nu in ultimul rand, lentilele nu pot fi schimbate, ceea ce inseamna ca includerea celor doua domuri de protectie transparente in pachet este mai mult decat binevenita.

Pe langa acestea, in pachet mai gasim doua sticker-e GoPro, ghidul utilizatorului, un cablu USB->USB Type-C, precum si o prindere adeziva.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: