lab501.ro

Review – GoPro MAX 360 – Fusion la puterea a doua

Scris de: , in categoria: Featured, Gadget, in 5 November, 2019.

 

GoPro MAX Exporter

 
Chiar daca stitching-ul este realizat acum automat in camera, asta nu inseamna ca fiserul rezultat va fi gata de utilizare imediat cum il copiem din camera. Pentru asta avem nevoie de un utilitar denumit GoPro MAX Exporter, care ne permite sa convertim fisierul .360 din camera intr-un format suportat de aplicatiile de pe PC. Avem la dispozitie cateva optiuni, cum ar fi rezolutia de export, Horizon Level, World Lock sau 360 Audio si… cam atat, MAX Exporter fiind pur si simplu un utilitar pentru conversia fisierului din camera in formatul dorit.

 

 

GoPro VR Player

 

GoPro VR Player este un utilitar introdus pe piata odata cu lansarea modelului Fusion si ne permite sa vizualizam filmele exportate pe PC-ul / notebook-ul nostru cu ajutorul MAX Exporter. GoPro VR Player este un utilitar puternic, care ne ofera semnificativ mai multe optiuni decat clasicele platforme de redare (Facebook sau YouTube).

Astfel, pe YouTube orice clip 360 va putea fi manipulat ca orice alt clip 360, in sensul ca putem folosi mouse-ul (sau touch-screen-ul… ah…cat de util e un Lenovo Yoga in acest caz) pentru a schimba directia (stanga, dreapta, sus, jos, etc.), asa cum veti putea observa in cazul materialelor video de pe pagina urmatoare.

Spre deosebire de YouTube, GoPro VR Player ne ofera posibilitatea de a ne misca oricum dorim in spatiul 360 redat, materialul putand fi manipulat in orice fel – pan, tilt, zoom, pitch, etc. In acest fel putem sa obtinem unghiuri greu de obtinut cu o camera traditionala, dar si imagini spectaculoase, salvate cu ajutorul functiei print screen.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: