lab501.ro

Review – GoPro MAX 360 – Fusion la puterea a doua

Scris de: , in categoria: Featured, Gadget, in 5 November, 2019.

Meniu

 
Meniul camerei se aseamana cu ceea ce putem vedea in cazul lui HERO 8 Black, accentul fiind pus pe posibilitatea de a schimba rapid intre principalele moduri de functionare. Astfel, pe latura inferioara a ecranului gasim o zona in care este specificat modul de functionare (360 Video, Video, 360 Photo, Photo, PowePano sau TimeWarp / TimeLapse), rezolutia, numarul de cadre pe secunda (daca este cazul), respectiv unghiul de cuprindere (daca este cazul). In stanga acestei zone gasim un buton (virtual, desigur) cu ajutorul caruia putem comuta rapid intre modul de functionare HERO si modul 360, in timp ce in dreapta gasim un buton care ne permite sa comutam intre cele doua camere.

In continuare, pe latura stanga gasim un buton cu ajutorul caruia putem alege intre cele 4 unghiuri de cuprindere (MAX SuperView, Wide, Linear si Narrow), deasupra acestuia fiind un indicator al spatiului liber de pe cardul de memorie. Similar, pe latura dreapta gasim butonul cu ajutorul caruia pornim sau oprim functia Horizon Leveling, deasupra acestuia fiind pozitionat indicatorul nivelului de incarcare al bateriei.

Pe mijlocul laturii superioare gasim indicatorul modului principal de functionare – TimeWarp / TimeLapse, Video (360, HERO 1440p sau 1080p) si Photo (360, HERO sau PowerPano). Intre modurile principale de functionare putem comuta cu usurinta printr-un slide orizontal, in timp ce un slide de sus in jos ne va duce in meniul setari. Similar, un slide de jos in sus ne va duce in modul galerie.

Per total, nu dureaza mult pana te obisnuiesti cu meniul de pe GoPro MAX, acesta fiind gandit pentru a oferi acces rapid la cele mai importante setari, butoanele fiind echipate si cu tool-tip-uri explicative.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: