lab501.ro

Review – Corsair K70 Core

Scris de: , in categoria: Periferice, in 10 October, 2023.

Corsair K70 Core

 
Vai, dar ce avem noi aici? Dupa Corsair K70 Max, Corsair K70 RGB Pro, Corsair K70 RGB TKL Champion Series si Corsair K70 RGB RAPIDFIRE MK2 SE, o noua tastatura din seria Corsair K70 se lanseaza astazi, o tastatura care a poposit deja de ceva timp pe biroul meu si care promite sa ofere experienta unei tastaturi modificate intr-un pachet gata asamblat din fabrica, cu un pret destul de redus pentru un periferic Corsair.

De altfel, acesta a fost si motivul pentru care am insistat sa testez eu aceasta tastatura, pe langa faptul ca Matei este ocupat pana peste cap cu o serie noua de procesoare, pentru ca in momentul in care am vazut acolo cateva detalii cruciale pentru mine, cum ar fi switch-uri lubrifiate din fabrica si doua straturi de antifonare, am vrut neaparat sa vad cum se comporta aceasta tastatura in practica. Si dupa ce am folosit-o zilnic timp de aproape o saptamana, iar astazi s-a ridicat NDA-ul, a venit momentul sa vedem ce este Corsair K70 Core si ce ii poate pielea in practica.

Desigur, in esenta discutam despre o tastatura full size in format US-ANSI, cu un profil clasic al tastelor, switch-uri proprietare lubrifiate din fabrica, antifonare montata pe ambele laturi ale PCB-ului, un buton clasic pentru controlul volumului, dar si un buton multifunctional destul de interesant, as zice eu, totul montat pe un top-plate din aluminiu, asezat frumos intr-o carcasa din policarbonat (plastic).

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: