lab501.ro

Review – Corsair K70 MAX

Scris de: , in categoria: Periferice, in 10 August, 2023.

Corsair K70 MAX

 

Data de 10 August este data in care producatorul american Corsair isi anunta cele mai noi aditii in materie de casti, dar si de tastaturi. Daca ceva mai devreme ati putut sa vedeti despre ce este vorba in materie de casti si care sunt noutatile pe care Corsair HS80 MAX le aduc familiei sale de periferice, in acest articol o sa discutam despre Corsair K70 MAX, cel mai nou membru al familiei de tastaturi.

Corsair K70 MAX vine cu un top plate din aluminiu, switch-uri magnetice proprietare Corsair MGX cu punct de actuare ajustabil si doua staturi fonoabsorbante in interiorul sasiului pentru a oferi o experienta cat mai buna in utilizare. Cel mai nou membru integreaza de asemenea si tehnologia AXON a producatorului, unde microprocesorul este capabil de un pooling rate de pana la 8000 Hz, reusind sa sustina in acelasi timp pana la 50 de profile (in functie de complexitate) si 20 de layere de iluminare.

Keycaps-urile tastaturii beneficiaza de procesul cu dubla injectie PBT, cu o grosime de 1.5mm pentru a se comporta cat mai bine de-a lungul timpului, iar switch-ul “Tournament” dezactiveaza printr-o simpla comutarea a acestuia o mare parte a functiilor iCUE, inclusiv iluminarea dinamica pe care o inlocuieste cu una statica dar si functiile Macro-urilor. Pe langa aceasta optiune de eliminare a distragerii atentiei, pachetul de accesorii vine cu doua butoane aditionale dar si cu un wrist-pad magnetic.

Dupa cum ne-am obsnuit, cel putin in cazul acestui vendor, cea mai mare parte a procesul de customizare vine prin folosirea utilitarului iCUE. Aici, utilizatorul are posibilitatea de a aloca doua actiuni pe aceeasi tasta (diferentiate in functie de distanta de actuare) dar si de a-si gasi distanta de actuare preferata intre 0.4mm si 3.6mm a celor mai noi switch-uri magnetice, Corsair MGX. Suna interesant?

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – Corsair K70 MAX

  1. Dor a scris pe:

    Tastatură interesantă, păcat de soft, are nevoie de icue. Alții cu mai puține resurse financiare reușesc…

  2. Merge sa o configurezi si in mod strict hardware daca nu vrei sa folosesti iCUE. Alternativ poti sa o configurezi cu iCUE, salvezi profilul direct in memoria tastaturii iar apoi dezinstalezi iCUE. Simplu :)

Lasa-ne un comentariu: