lab501.ro

Corsair K70 RGB RAPIDFIRE MK2 SE – CHERRY MX Speed

Scris de: , in categoria: Periferice, in 3 September, 2019.

Corsair K70 RGB RAPIDFIRE MK2 SE

 
Asa cum suntem obisnuiti de ceva timp, aluminul anodizat, fie el periat sau nu, este rezervat produselor high-end, indiferent daca este vorba de carcase, laptopuri sau tastaturi. In cazul de fata, este vorba despre o tastatura din familia K70, flagship-ul seriei mai exact – Corsair K70 RGB RAPIDFIRE MK2 SE (Special Edition).

Fiind un produs editie speciala, tastatura vine cu switch-uri alese pe spranceana, Cherry MX Speed Silver RGB, numarandu-se printre produsele premium din portofoliul Corsair, fapt care se reflecta si in pretul pentru care este comercializata – aproximativ 1000 lei. In cazul in care va intrebati de ce ati plati atat de mult pentru o tastatura, aflati ca cei de la Corsair au impachetat cateva dotari de top pentru acest produs. In primul rand beneficiaza de toate noutatile aduse de cea de-a doua revizie de tastaturi RGB – MK.2 – prezente atat pe modelele STRAFE, cat si pe toata seria K70.

Modelul SE schimba negrul pe alb, combinatia cu aluminiul periat fiind una care ne face sa intelegem ca avem parte de un model iesit din comun. Noutatea absoluta sta insa in keycaps-urile PBT cu dubla injectie folosite pentru prima oara intr-un produs de serie, desi acestea sunt disponibile separat inca de anul trecut. Acestea sunt mai rezistente la uzura, au o aderenta ridicata, datorita materialului texturat si vin cu o iluminare uniforma a caracterelor. Corsair se pare ca au ascultat feedback-ul clientilor, unele pareri in acest sens fiind chiar exprimate in cadrul workshop-ului nostru.
 

Comentarii

2 comentarii la: Corsair K70 RGB RAPIDFIRE MK2 SE – CHERRY MX Speed

  1. kvarq a scris pe:

    pe negru nu apare editia SE?

  2. Bella Post author a scris pe:

    Nu, editia speciala este doar pe alb.

Lasa-ne un comentariu: