lab501.ro

Corsair M55 RGB PRO

Scris de: , in categoria: Periferice, in 18 October, 2019.

Corsair M55 RGB PRO

 
Anul acesta in Iunie, cei de la Corsair anuntau lansarea NIGHTSWORD RGB si M55 RGB PRO, doua modele de soricei de gaming care s-au alaturat portofoliului companiei. Daca NIGHTSWORD RGB este noul flagship al producatorului american iar pretul de achizitie se invarte in jurul sumei de 380Lei, M55 RGB PRO se afla in segmentul mult mai accesibil, pretul de comercializare pentru acesta fiind in jurul sumei de 250Lei.

Astazi vom vorbi despre Corsair M55 RGB PRO, un mouse ambidextru cu un design simetric optimizat pentru diferite stiluri de utilizare – palm grip, claw grip, finger tip grip. Desi modelul nostru este negru integral, exista si varianta pe alb (de fapt corpul este alb iar butoanele impreuna cu lateralele si cablul sunt gri), care se potriveste de minune cu Corsair K70 RGB Rapidfire MK2 SE .

Corsair M55 RGB PRO este un mouse usor, cantarind doar 86grame, capabil de o sensibilitate de pana la 12.400DPI multumita senzorului Pixart – PMW3327 – un senzor relativ nou pe piata. Conform specificatiilor, avem pe mana un mouse de buget cu o precizie extrem de buna, ceea ce il recomanda pentru MOBA si FPS. Iluminarea RGB este discreta, fiind prezenta in zona logo-ului, iar switch-urile folosite sunt Omron, echipare necesare pentru click-uri neincetate si garantate sa reziste pana la 50 de milioane de apasari.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Corsair M55 RGB PRO

Lasa-ne un comentariu: