lab501.ro

Corsair M55 RGB PRO

Scris de: , in categoria: Periferice, in 18 October, 2019.

Concluzii

 
Fiind un mouse ambidextru cu design simetric, design-ul lui Corsair M55 RGB PRO nu este tocmai ergonomic pentru o anumita parte a gamerilor. Forma de “ou” a mouse-ului impreuna cu “fundul” inalt conditioneaza persoanele cu mana mai mica la palm grip iar inelarul impreuna cu degetul mic vor cadea pe butoanele din stanga (care sunt dezactivate din fabrica pentru a preveni “click”-uri cu rezultate tragice). Pozitia mainii nu e tocmai incomoda insa personal prefer sa am o sustinere pentru ultimele doua degete si sa am control total asupra mouse-ului, fara a fi nevoie sa-mi mut mana pe mouse pentru a apasa anumite taste.

Cu alte cuvinte, M55 RGB PRO poate fi o alegere mult mai buna pentru un utilizator cu o mana medie spre mare, care prefera un mouse usor si este pasionat de gaming (MOBA si FPS), deoarece senzorul celor de laPixart – PMW3327 – straluceste pe aceasta parte. Nu este de neglijat nici pentru munca de birou, acesta domolindu-se prin ajustarea sesibilitatii. Calitatea materialelor este buna, nu arata a periferic de buget iar constructia este una solida.

De asemenea, performantele pe care le ofera nu sunt de neglijat pentru un periferic ambidextru al carui pret se invarte in jurul sumei de 250Lei. Cele 8 butoane programabile impreuna cu switch-urile Omron, cablul matisat, memoria on-board cat si suportul software oferit de iCUE fac din Corsair M55 RGB PRO un produs entry-level actualizat la cerintele anului 2019.

Loc de imbunatatiri este intotdeauna – personal as fi preferat o mai buna optimizare pentru persoanele cu mainile mai mici, iar nervurile rotitei de Scroll parca puteau fi ceva mai reliefate. Iluminarea RGB fin implementata nu este pentru oricine, ca o consecinta a acestui fapt cei ce isi doresc Bling-Bling ar trebui sa se reorienteze cel mai probabil, logo-ul Corsair fiind acoperit pe durata sesiunilor de gaming de catre propria palma.

Confortul personal este ceva subiectiv, cam ca la pantofi, asadar duceti-va in showroom-ul unui magazin de profil (sau la unul din seminariile noastre) traiti experienta voastra si formati-va propria parere pe viu. Noua ne-a placut.
 


Comentarii

Niciun comentariu la: Corsair M55 RGB PRO

Lasa-ne un comentariu: