lab501.ro

Corsair M55 RGB PRO

Scris de: , in categoria: Periferice, in 18 October, 2019.

Constructie

 
Corpul lui Corsair M55 RGB PRO este construit din plastic negru mat, exceptand cele doua laterale cauciucate, imprimate cu forme triunghiulare, textura care permite o mai buna aderenta a degetelor. Rotita de Scroll este de asemenea imbracata intr-un material cauciucat cu o textura tip “honeycomb”. Per total avem un finish mat, rupt de “linia” din plastic lucios care incadreaza Scroll-ul si butonul DPI. Pe spatele mouse-ului gasim 3 pad-uri din PTFE, care, impreuna cu greutatea redusa a soarecului in sine vor face ca miscarile sa fie cat mai lejere.

Fiind un mouse ambidextru, amplasamentul butoanelor laterale este simetric. Din fabrica, mouse-ul are setarile optimizate pentru cei care folosesc preponderent mana dreapta, iar trecerea pentru cei ce se folosesc de mana stanga se poate face atat hardware, cat si software, prin intermediul iCUE, cu un simplu “click”.

Sensibilitatea de la 200 DPI la 12.400 DPI poate fi ajustata din 100DPI in 100DPI, iar fiecare schimbare a pragului din cele 5 disponibile (+1 sniper setat la 400 DPI pentru acuratete) va fi semnalizata de catre o culoare reprezentativa statica. A doua zona iluminata RGB este cea a logo-ului, care beneficiaza de o iluminare dinamica spre deosebire de prima. Utilitarul iCUE ofera mai multa libertate in ajustarea preferintelor, atat a sensibilitatii preferate, cat si a iluminarii dorite.
 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Corsair M55 RGB PRO

Lasa-ne un comentariu: