lab501.ro

Corsair K70 RGB RAPIDFIRE MK2 SE – CHERRY MX Speed

Scris de: , in categoria: Periferice, in 3 September, 2019.

Specificatii

 

Interfata / Dimensiune cabluUSB / 1.8m
Dimensiuni (LxWxH)165mm x 437mm x 38mm
TasteCherry MX Speed Silver RGB
Durata de viata taste50 milioane de apasari
Taste macroNu
Taste multimedia 5 + rotita volum
IluminareDa, customizabila (16.8 milioane culori)
PorturiUSB 2.0 + USB Pass-through
Anti ghostingFull key rollover/ 100% anti-ghosting
SoftwareiCUE
Memorie On-Board8 MB
Pret1000 RON
AlteleWrist pad inclus
3 profile on-board

 

Corsair K70 RGB RAPIDFIRE MK2 SE este o tastatura placuta in utilizare, senzatie data in mare parte de masivitatea constructiei, la care se adauga si efectul oferit de switch-urile iesite din comun. Actuarea switch-urilor Cherry MX Speed Silver RGB la doar 1.2mm face ca acestea sa fie potrivite pentru gaming, unde un timp de raspuns cat mai mic este vital, de aici si numele de RAPIDFIRE.

Desi tastatura beneficiaza de suport software, pentru o mai mare lejeritate in utilizare, reglarea intensitatii  iluminarii si utilizarea tastelor multimedia pot fi realizate inclusiv hardware. Butonul de volum rotativ este usor de folosit si impreuna cu restul de 5 taste multimedia ne fac viata mai usoara atunci cand vrem sa ajustam aceste functii fara a intrerupe jocul. Cablul USB  matisat este mult mai gros decat ceea ce intalnim in mod normal, acesta terminandu-se cu doi conectori USB 2.0 Type-A. Portul USB Pass-through este si el de bun augur, ramanand la alegerea nostra ce vom conecta aici.

Chipset-ul puternic, impreuna cu memoria de 8MB destinata stocarii setarilor si a celor 3 profile ce pot fi definite prin software-ul iCUE, permit customizarea actiunilor si iluminarii per tasta. Mai mult, functia anti-ghosting este prezenta prin implementarea full key rollover ce poate inregistra chiar si apasarea simultana a tuturor tastelor. Pretul de comercializare in Romania este de aproximativ 1000 lei pentru aceasta versiune, in timp ce versiunile non-SE sunt ceva mai ieftine.

Comentarii

2 comentarii la: Corsair K70 RGB RAPIDFIRE MK2 SE – CHERRY MX Speed

  1. kvarq a scris pe:

    pe negru nu apare editia SE?

  2. Bella Post author a scris pe:

    Nu, editia speciala este doar pe alb.

Lasa-ne un comentariu: