lab501.ro

Corsair K70 RGB RAPIDFIRE MK2 SE – CHERRY MX Speed

Scris de: , in categoria: Periferice, in 3 September, 2019.

Concluzii

 
Corsair K70 RGB RAPIDFIRE MK2 SE a fost folosita timp de cateva zile pe post de tastatura principala, atat pentru redactarea articolelot, cat si gaming ocazional (UT, Quake, Diablo III). Sentimentul in utilizare a fost destul de similar cu cel oferit de Corsair K95 RGB Platinum, unde alegerea switch-urilor, impreuna cu greutatea si constructia din aluminiu au reusit sa ne impresioneze. Totusi, tastele PBT au o suprafata texturata, ceea ofera un comfort aditional in cazul sesiunilor prelungite de gaming, datorita aderentei.

Punctul de actuare ridicat al switch-urilor Cherry MX Speed RGB (1.2mm) este deja recunoscut pentru viteza de scriere mult imbunatatita pe care o ofera, insa acestea exceleaza si pe partea de gaming, unde un timp de raspuns cat mai rapid poate face diferenta, apasarea completa a tastelor nefiind necesara.

Iluminarea RGB per tasta, corpul translucid al corpului switch-ului, tastele de culoare alba impreuna cu corpul tastaturii din aluminiu periat permit o disipare a luminii cat mai uniforma, oferind in final un efect spectaculos. De fapt, tastatura arata impresionant chiar si fara iluminare, profilul OEM al tastelor ajutand foarte mult in obtinerea unui aspect uniform. Tastele extra nu aglomereaza layout-ul aerisit, utilitatea acestora in special in jocuri neputand fi contestata.

Latura estetica este sustinuta si de utilitarul iCUE,  Corsair dezvoltand un software care inglobeaza intregul lor ecosistem, capabil de functii extrem de complexe, in ciuda interfetei usor de inteles si utilizat. Pretul de comercializare in Romania reflecta in totalitate exclusivismul acestui produs, insa pentru 1000 lei as fi apreciat daca wrist-pad-ul ar fi fost magnetic, ca in cazul lui K95 Platinum. In final, atrag atentia asupra culorii deschise, dupa cum bine se stie, albul, in special la o tastatura, este pretentios in ceea ce priveste praful si murdaria acumulate in timp.
 

Comentarii

2 comentarii la: Corsair K70 RGB RAPIDFIRE MK2 SE – CHERRY MX Speed

  1. kvarq a scris pe:

    pe negru nu apare editia SE?

  2. Bella Post author a scris pe:

    Nu, editia speciala este doar pe alb.

Lasa-ne un comentariu: