lab501.ro

Review – Corsair K70 Core

Scris de: , in categoria: Periferice, in 10 October, 2023.

Sub capota

 
Pentru a demonta tastatura trebuie sa desfacem suruburile pozitionate pe latura superioara a plate-ului, asa cum puteti vedea in imaginile de mai jos. Nu va apucati totusi sa trageti de PCB dupa ce ati demontat aceste suruburi, deoarece producatorul a ascuns un surub sub antifonarea montata sub tasta Space, precum si doua suruburi sub picioarele rabatabile, care trebuiesc demontate pentru a avea acces la aceste suruburi.

Am apreciat cele doua petice de spuma montate sub tasta Space, acestea atenuand destul de mult zgomotul din timpul tastarii, pe langa switch-urile lubrifiate si stabilizatoarele de buna calitate. De asemenea, merita remarcat faptul ca top-plate-ul se potriveste perfect in carcasa, fara spatii considerabile in jur, motiv pentru care tastatura este bine inchegata, nu flexeaza si nu scartaie in nici un fel.

Amprenta sonora este de asemenea imbunatatita simtitor de stratul gros de spuma EVA dispus intre top-plate si placa de baza, carcasa din plastic avand de asemenea un strat din acelasi material montat intre plastic si placa de baza, rezultatul fiind un sunet destul de jos, thocky, mai rar intalnit pe o tastatura “standard”, fara switch-uri hot-swappable.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: