lab501.ro

Corsair K65 PRO MINI

Scris de: , in categoria: Periferice, in 13 July, 2023.

Corsair K65 PRO MINI

Odata cu venirea caldurii, inclusiv producatorii de componente hardware s-au aliniat cerintelor de sezon si au lansat noul “mini”, ce deschide oficial colectia de vara 2023. Asadar, gheata este sparta de catre Corsair K65 PRO MINI, o tastatura in format 65% care reuseste sa va salveze spatiu pe birou, insa mentine tastele directionale impreuna cu Del / PgUp / PgDn.

Comparativ cu K65 RGB MINI lansat acum mai bine de 2 ani, Corsair K65 PRO MINI vine cu un format extins de la 60% la 65%, top plate din aluminiu, switch-uri optice proprietare Corsair OPX si doua staturi fonoabsorbante pentru a oferi o experienta cat mai buna in utilizare. Dimensiunile micute ale lui K65 PRO MINI integreaza si tehnologia AXON a Corsair, unde microprocesorul este capabil de un pooling rate de pana la 8000 Hz, reusind sa sustina in acelasi timp pana la 50 de profile (in functie de complexitate) si 20 de layere de iluminare.

Keycaps-uri lui Corsair K65 PRO MINI beneficiaza de procesul cu dubla injectie PBT pentru a se comporta cat mai fidel in testul timpului, iar cablu USB Type-C matisat asigura un cable routing mai facil atunci cand trebuie sa faci slalom printre cablurile de pe birou. Acesta este si interschimbabil, astfel incat in cazul incidentelor neprevazute, cum ar fi niste dintisori care rod cabluri, ne putem bucura in continuare de produs si il putem inlocui cu un alt cablu pe care il avem prin casa (de la alta tastatura de exemplu) sau putem achizitiona separat unul custom. Bineinteles ca partea hardware se imbina de minune cu cea software, suportul extins iCUE fiind nelipsit.

Inca de la primele specificatii putem vedea faptul ca cei de la Corsair au ascultat feedback-ul oferit, iar K65 PRO MINI vine cu tot ce ar fi trebuit sa vina K65 RGB MINI la momentul lansarii avand in vedere MSRP-ul de lansare. Dar haideti sa trecem pe pagina urmatoare sa vedem specificatiile.

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: