lab501.ro

Corsair K65 PRO MINI

Scris de: , in categoria: Periferice, in 13 July, 2023.

Software

Desi este plug-and-play, pentru configurarea in amanunt a tastaturii Corsair K65 PRO MINI este necesara instalarea iCUE – sa va asigurati ca aveti ultima versiune utilitarului – acesta a trecut printr-o transformare semnificativa odata cu aparitia versiunii 5. In noua interfata iCUE, memoria on-board de 8MB este suficienta pentru a salva pana la 50 de profile (in functie de complexitate – cu macro-uri customizate) si pana la 20 de layere de efecte luminoase.

Pentru o compatibilitate out-of-the-box chiar si cu sisteme mai putin performante, K65 PRO MINI vine cu polling rate-ul setat la 1000Hz. Software-ul ofera numeroase posibilitati de customizare, inclusiv atingerea unui polling rate de 8000Hz, asta pentru a ne bucura de intreaga experienta AXON, insa asa cum spuneam si mai devreme rezultatele sunt discutabile atunci cand vorbim de o tastatura unde suntem limitati totusi de factorul uman.

Cu toate acestea, inainte de a incepe programarea in sine vom observa ca fiecare profil are doua seturi de setari: hardware si software. Setarile hardware vor fi active atunci cand iCUE nu ruleaza, util atunci cand folosim tastatura pe o platforma precum XBox sau Playstation. Odata instalat iCUE (suportat doar pe PC si MAC), informatiile suplimentare sunt oferite pentru fiecare categorie si ne vor ajuta sa intelegem mai bine ce putem face.

Asadar, utilitarul ne ajuta sa inregistram macro-uri (de la functii simple la functii complexe), sa rearanjam tastele in cazul in care se prefera alt layout, dar si sa valorificam iluminarea per tasta. Referitor la efectele de iluminare, putem alege din cele predefinite sau putem defini ce efecte ne dorim.

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: