lab501.ro

Review – Corsair K65 Plus Wireless

Scris de: , in categoria: Periferice, in 16 April, 2024.

Corsair K65 Plus Wireless

 

Aruncand o privire catre soarele de afara si respirand aerul curat de primavara care incepe sa se transforme in vara in toata regula, imi dau seama ca mai avem putin pana la Computex 2024 si asta inseamna ca au trecut deja aproape 4 luni de la inceputul anului, un an care, fie vorba intre noi, a fost destul de aglomerat pana acum. Nu pare? Ei bine, inchipuiti-va ca au trecut 106 zile de la inceputul anului si pana acum, dintre care 73 de zile lucratoare, iar noi am publicat 33 de articole pe LAB501 si 12 articole pe NEXT, ceea ce inseamna, in linii mari, aproximativ un articol la doua zile.

Iar in momentul in care ne gandim ca am avut de-a face cu 5 NDA-uri pentru placi video, 1 NDA pentru procesoare, 3 NDA-uri pentru smartphone-uri, o metodologie noua pentru testarea waterblock-urilor, un comparativ foto si o anatomie tehnica, mai precis articole care necesita o perioada semnificativa de pregatire, ne dam seama ca am avut ceva de lucru in prima parte a anului. Si totusi, dupa 12 articole dedicate placilor video, 7 articole despre carcase si surse, 4 articole despre memorii si stocare, 8 articole despre smartphone-uri si 3 articole despre diverse gadget-uri, printre altele, stiti ce mi-am dat seama?

Ca anul acesta nu v-am povestit despre nici o tastatura, o categorie de produse care mi-a devenit foarte draga in ultimii ani, din diverse motive. Poate pentru ca entuziasmul lui Neo m-a molipsit si pe mine, poate pentru ca a existat o perioada in care am fost obligat sa folosesc o tastatura wireless datorita unei accidentari, poate pentru ca pentru mine (si sunt sigur ca nu sunt singurul) tastatura si mouse-ul reprezinta elemente cheie in momentul in care discutam despre confortul pe care il avem in timpul utilizarii PC-ului…

Sau poate pentru ca acest domeniu a evoluat considerabil in ultimii ani, concepte pe care alta data le regaseam doar in domeniul custom facandu-si incet, incet aparitia si in portofoliul marilor producatori… cine stie. Cert este ca au fost perioade in care am fost complet consumat de pasiunea pentru aceasta categorie de componente, cum ar fi 2022, de exemplu, drept urmare am fost putin mirat in momentul in care mi-am dat seama ca anul acesta nu mi-a trecut nici o tastatura noua prin mana pana in momentul de fata.

Ei bine, coincidenta sau nu, cei de la Corsair au lansat recent o tastatura si nu orice fel de tastatura, din punctul meu de vedere, ci o tastatura speciala, o tastatura pe care asteptam de mult sa o vad in portofoliul lor, o tastatura pe gustul meu. Este vorba despre Corsair K65 Plus Wireless, o tastatura hot-swappable in format 75% US-ANSI, cu profil OEM, switch-uri proprietare lubrifiate din fabrica, antifonare montata pe ambele laturi ale PCB-ului si conexiune tripla (USB-C, Wireless 2.4GHz & BT 5.0).
 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Corsair K65 Plus Wireless

  1. Neo a scris pe:

    Dacă tot au livrat tastatura cu taste opace puteau să facă un purcoi de bine să facă PCBul southfacing pentru un sunet îmbunătățit și compatibilitate mai bună cu keycaps Cherry profile. Așa au în schimb avantajul de a vinde separat keycaps translucide :D

Lasa-ne un comentariu: