lab501.ro

Review – Corsair HS80 MAX

Scris de: , in categoria: Periferice, in 10 August, 2023.

Corsair HS80 MAX

 

Acum 2 ani Corsair lansa pe piata headset-ul HS80 RGB Wireless, varful de gama al seriei HS ), care imbina confortul seriei VOID cu calitatea audio excelenta data de platforma folosita de seria Virtuoso. Ne-au impresionat ergonomia si comportamentul in filme si jocuri gratie suportului Dolby Atmos Surround, insa raspunsul slab in ceea ce priveste frecventele joase impreuna cu un raspuns atenuat pe voci si instrumente intre 1kHz – 3kHz nu ne-a convins in ceea ce priveste auditia muzicala. Astazi, Corsair HS80 MAX vrea sa-si ia revansa, integrand pe langa modul surround Dolby Audio 7.1 si tehnologia SoundID a celor de la Sonarworks, suportata in premiera de castile HS65 Surround testate anul trecut. Mai mult decat atat, HS80 MAX vine si cu Bluetooth 5.2 cu suport A2DP, HFP si HSP integrat pentru conectarea cu usurinta la dispozitive mobile precum telefoane, tablete sau console portabile (de exemplu Nintendo Switch sau ASUS ROG Ally).

Corsair HS80 MAX pastreaza aceleasi caracteristici constructive ca si modele anterioare HS80, mai exact forma alungita a cupelor, headband-ul de tip “floating” precum si materialul cupelor din spuma cu memorie, acoperita cu plush moale si respirabil. Microfonul omnidirectional este cel mai performant din toate gama HS a celor de la Corsair, certificat pentru broadcast (compatibil si cu Nvidia Broadcast prin intermediul software-ului iCUE in cazul in care aveti o placa Nvidia compatibila), cu o capabilitate de captare de pana la 10kHz si este echipat cu LED RGB pentru a indica starea in care se afla si mecanism flip-to-mute.

Corsair HS80 MAX sunt asa cum le spune si numele o pereche de casti wireless venind la pachet cu suport Bluetooth dar si cu un dongle 2.4GHz WiFi. Acesta din urma beneficiaza de latenta redusa ce asigura transmisia de material 24bit/96kHz fara intreruperi pana la o distanta de pana la 15m de sursa, HS80 MAX avand de asemenea o autonomie de pana la 24 ore. Avem parte de cateva noutati in noile Corsair HS80 MAX, insa cea mai importanta aditie este suportul pentru tehnologia SoundID a celor de la SoundWorks, care a primit si un update odata cu aceasta lansare. Abia astept sa va povestesc, asadar haideti pe pagina urmatoare sa vedem specificatiile.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: