lab501.ro

Review – Corsair HS65 Surround

Scris de: , in categoria: Periferice, in 1 July, 2022.

Corsair HS65 Surround

De-a lungul timpului cei de la Corsair au lansat pe piata niste modele de casti cu adevarat interesante, cum ar fi HS50, care au venit cu o calitate uluitoare pentru pretul cerut, sau varful de gama Virtuoso, ce a impresionat prin dotari si calitatea deosebita a sunetului. Au mai fost modele din seria VOID, precum si altele din seria HS atat cu fir, cat si fara, insa niciunul nu si-a lasat amprenta atat de tare precum a facut-o Corsair HS50 atunci cand s-a lansat pe piata in 2018. Pana astazi… cand va prezentam un nou model din gama HS, mai exact Corsair HS65 Surround.

Corsair HS65 Surround vine cu o greutate de doar 282 grame, insa foloseste mult metal in constructie pentru o rezistenta crescuta in timp. Suportul pentru modul surround Dolby Audio 7.1 este oferit prin dongle-ul USB livrat in pachet insa noutatea consta in tehnologia SoundID a celor de la Sonarworks, suportata in premiera de castile HS65 Surround.

Aceasta pune utilizatorul sa aleaga sunetul preferat prin intermediul unor teste A/B folosind aceeasi melodie ca si referinta, urmand ca la final sa analizeze raspunsurile si sa configureze egalizatorul astfel incat sunetul sa fie perfect calibrat. Si chiar functioneaza bine va pot spune, insa mai multe va povestesc la capitolul testare.

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: