lab501.ro

Review – Corsair HS50 Stereo Gaming

Scris de: , in categoria: Periferice, in 19 March, 2018.

Corsair HS50 Stereo Gaming

 
Din punctul meu de vedere, cele mai interesante produse sunt acelea care iti insala primele impresii, atat personale, cat si ale altora. Deh, nu toti cei care scriu review-uri au si idee despre ce vorbesc, dar asta este o alta discutie, pentru o alta data. Asteptarile pe care le putem avea de la o pereche de casti de aproximativ 280 lei sunt destul de mici, mai ales avand in vedere ca HS50 este prima incercare a celor de la Corsair in segmentul entry-level. Ma asteptam la un sunet modest, bubuit si lipsit de orice calitate audio, dar nu mica mi-a fost supriza atunci cand le-am pornit pentru prima oara.

Incepand cu lansarea HS50, acestea devin cele mai ieftine casti stereo din oferta celor de la Corsair. Cred ca v-am starnit curiozitatea cu aceasta introducere, pentru ca sincer la prima vedere HS50 nu vine cu absolut nimic inovator. Este doar o alta pereche de casti cu microfon situata intr-un segment de pret foarte aglomerat, cel de pana in 400 lei. La un singur lucru poate sa ne uimeasca – calitatea audio – daca o va face sau nu aflati ceva mai incolo. Pana una, alta haideti sa vedem ce gasim in pachet!
 

Comentarii

2 comentarii la: Review – Corsair HS50 Stereo Gaming

  1. Dor a scris pe:

    Salut! Cum se compară cu căști gen Audio Tehnica M20x ? Sunt ca preț tot între 200 și 300 Ron, ca și acest model de la Corsair.

  2. matose Post author a scris pe:

    Nu le-am ascultat, asadar nu as avea cum sa-ti dau o parere pertinenta

Lasa-ne un comentariu: