lab501.ro

Review – Corsair HS50 Stereo Gaming

Scris de: , in categoria: Periferice, in 19 March, 2018.

Constructie si dotari

 
Corsair HS50 sunt echipate cu difuzoare de 50mm cu neodimiu, avand o structura deschisa, foarte confortabile in utilizarea zilnica datorita spumei cu memorie si a materialului moale (piele ecologica) ce sta pe urechi. Tot in acest scop, presiunea exercitata de casti asupra urechilor este reglata aproape perfect, in timp ce headband-ul sta si el fix pe cap. Constructia este solida pentru nivelul asta de pret, sistemul de reglare si sustinere al cupelor fiind metalic. De mentionat faptul ca HS50 sunt potrivite pentru persoane cu cap mediu si mare, daca aveti capul mic headband-ul nu o sa exercite presiunea care trebuie iar castile vor aluneca.

Dimensiunea cupelor este mare, asadar acestea pot gazdui in mod confortabil si urechi de dimeniuni mai generoase. Singurul neajuns in ceea ce priveste confortul ar fi faptul ca pielea ecologica incinge destul de tare urechile, vara presupun ca nu sunt chiar comod de utilizat pe perioade lungi de timp. Microfonul se comporta chiar bine, personal pot spune ca se ridica lejer la calitatea celui de pe VOID Pro, perfect pentru gaming dar si pentru videoconferinte. Faptul ca se poate scoate este un alt mare plus!

Pe casca din stanga avem 2 butoane amplasate in partea din spate: Mute microfon si un buton rotativ ce ajusteaza volumul. Ergonomic, dar foarte usor de atins din greseala atunci cand modificam pozitia castilor sau vrem sa le scoatem. Dupa o perioada de obisnuinta nu mai reprezinta o problema, insa primele dati este destul de deranjant.
 

Comentarii

2 comentarii la: Review – Corsair HS50 Stereo Gaming

  1. Dor a scris pe:

    Salut! Cum se compară cu căști gen Audio Tehnica M20x ? Sunt ca preț tot între 200 și 300 Ron, ca și acest model de la Corsair.

  2. matose Post author a scris pe:

    Nu le-am ascultat, asadar nu as avea cum sa-ti dau o parere pertinenta

Lasa-ne un comentariu: