lab501.ro

Review – Corsair HS50 Stereo Gaming

Scris de: , in categoria: Periferice, in 19 March, 2018.

Teste si concluzii

 
Am testat Corsair HS50 conectate la un laptop de ultima generatie dotat cu procesor Kaby Lake, dar si la un player portabil de calitate, Fiio X1 Gen 2. Inca de la primele acorduri am putut sesiza faptul ca HS50 au o calitate audio peste segmentul de pret in care se afla. Sunetul deschis si cu suficiente detalii m-au facut sa uit pentru moment ca ascult o pereche de casti cu un pret specificat de 49.99$. Bass-ul nu este exagerat, fiind prezent insa in cantitate suficienta, iar inaltele sunt placute daca sursa este de calitate (lossless). Soundstage-ul si lipsa de liniaritate in raspuns ne fac sa ne amintim faptul ca avem de-a face cu o pereche de casti entry-level, totusi Corsair HD50 suna mai bine decat 90% din castile sub 400 lei comercializate la noi. Pe testate si probate…

Prima incercare in segmentul entry-level a headset-urilor suna foarte bine pentru Corsair, microfonul detasabil, calitatea constructiei si auditia mult peste medie fac ca HS50 sa fie de acum inainte recomandarea nr 1 in ceea ce priveste o pereche de casti accesibile. Suna semnificativ mai bine chiar si decat VOID Pro testate acum ceva timp, cele din urma fiind casti de peste 400 lei. Ceva sigur au facut bine, asadar sper ca cei de la Corsair sa continue pe acest drum si in curand sa vedem o noua linie de casti high-end. Cine stie, poate chiar VOID 2… eu unul sunt nerabdator!
 

Comentarii

2 comentarii la: Review – Corsair HS50 Stereo Gaming

  1. Dor a scris pe:

    Salut! Cum se compară cu căști gen Audio Tehnica M20x ? Sunt ca preț tot între 200 și 300 Ron, ca și acest model de la Corsair.

  2. matose Post author a scris pe:

    Nu le-am ascultat, asadar nu as avea cum sa-ti dau o parere pertinenta

Lasa-ne un comentariu: